Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου | Ο Γιώργος Κασσάρας σε Λέρο - Κάλυμνο - Κω και Ρόδο από 25.1.2012 έως 29.1.2012

Ο βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Κασσάρας, στα πλαίσια περιοδείας του στα νησιά, επισκέφθηκε την Τετάρτη 25.1.2012 την Λέρο, όπου είχε συνεργασία με το Δήμαρχο, κ. Μιχάλη Κόλλια και τον Αντιδήμαρχο, κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη, για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους, μεταξύ των οποίων είναι και η υποβάθμιση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ.

Για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε στη συνέχεια το ΙΚΑ Λέρου για να συζητήσει το πρόβλημα με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 26.1.2012 ο βουλευτής μετέβη στην Κάλυμνο, όπου επισκέφθηκε και εκεί το ΙΚΑ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους το αντίστοιχο πρόβλημα.

Την Παρασκευή 27.1.2012 παραβρέθηκε στα εγκαίνια της σχολικής βιβλιοθήκης «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ» και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου που φοίτησε, του Ιστορικού Νικηφόρειου Γυμνασίου Καλύμνου.

Την ίδια μέρα, μετά τη συνέντευξη στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TV12, μετέβη στην Κω, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.

Τέλος, το Σάββατο, 28.1.2012 επισκέφθηκε τη Ρόδο και το απόγευμα παρακολούθησε την ημερίδα «Δεσμοί καρδιάς» που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», σε συνεργασία με τη 2η ΔΥΠΕ και την υποστήριξη της «ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Το βράδυ παρευρέθη στον ετήσιο χορό του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου του οποίου είναι μέλος και του Συλλόγου Λογιστών Ρόδου.

Το πρωί της Κυριακής είχε συνάντηση στο γραφείο του με μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων του ΙΚΑ Ρόδου, με θέμα την αναδιοργάνωση των δομών του ΙΚΑ στα νησιά της Δωδεκανήσου. Πριν κλείσει την επίσκεψή του στη Ρόδο παρέστη στην τελετή βράβευσης διακριθέντων μαθητών από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Λέσχη Lions Ρόδου.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ο βουλευτής επέστρεψε την Κυριακή το απόγεμα στην Αθήνα και παραβρέθηκε στα «ΑΚΟΥΜΙΑ» του Συλλόγου Νέων Σύμης «Ο ΝΗΡΕΑΣ».

Στη συνέχεια συμμετείχε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής "Αγ. Νικόλαος", στα πλαίσια της οποίας βραβεύθηκαν οι Καλύμνιοι εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και τέθηκαν επί τάπητος, τόσο από το βουλευτή Γιώργο Κασσάρα, όσο και από το Δήμαρχο, Δ. Διακομιχάλη, καίρια ζητήματα για την εν γένει πορεία του νησιού.

Αθήνα 31.1.2012

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: