Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

«Ανάγκη της συνέχισης λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕSHOP της Νήσου Καλύμνου» | Επιστολή Γ. Κασσάρα προς τον Πρόεδρο του ΟΤΕ

Αθήνα, 3/8/2011

ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ,
κ. Τσαμάζ Μιχάλη

ΘΕΜΑ: «Ανάγκη της συνέχισης λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕSHOP της Νήσου Καλύμνου»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΕ απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Καλύμνου, με την από 6-7-2011 επιστολή του, η οποία κοινοποιήθηκε στο γραφείο μου, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για πρόθεση της Διοίκησης του ΟΤΕ, να προβεί σε κλείσιμο του καταστήματος ΟΤΕSHOP της Νήσου Καλύμνου.

Ο Δήμαρχος Καλύμνου, κ. Διακομιχάλης Δημήτρης, με το 16735/20-7-2011 έγγραφο προς εσάς διατύπωσε τους λόγους εκείνους για τους οποίους είναι αναγκαία η λειτουργία του εν λόγω καταστήματος και σας καλεί να αναθεωρήσετε την ενδεχόμενη απόφασή σας για κλείσιμο αυτού.

Με αφορμή τα παραπάνω έγγραφα και για όλους τους λόγους που αναφέρονται σ’ αυτά, θα ήθελα και εγώ να τονίσω την αναγκαιότητα της λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος ΟΤΕSHOP Καλύμνου, ενός κερδοφόρου καταστήματος, όπως άλλωστε είναι γνωστό, παρακαλώντας σας να αναθεωρήσετε τυχόν σχεδιασμό σας για κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος.

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε σχετικά.

Με εκτίμηση
Γιώργος Κασσάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: