Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Δελτίο Τύπου | Περισσότερες από 30 επισκέψεις σε 12 νησιά μας πραγματοποίησε το καλοκαίρι ο Γιώργος Κασσάρας

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΠΑΣΟΚ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ: περισσότερες από τριάντα (30) επισκέψεις σε 12 νησιά μας πραγματοποίησε το καλοκαίρι ο Δωδεκανήσιος βουλευτής


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, συνεπής στην υπόσχεσή του προς τους συμπατριώτες ότι θα είναι πάντα κοντά τους, πραγματοποίησε το τρίμηνο του καλοκαιριού περισσότερες από τριάντα (30) επισκέψεις σε 12 νησιά μας.
Ο βουλευτής επισκέφθηκε τα νησιά με δική του πρωτοβουλία ή μετά από πρόσκληση των Δήμων ή των διαφόρων Φορέων των νησιών μας, ξεκινώντας τον Ιούνιο και κλείνοντας τον Αύγουστο με το Καστελλόριζο. Ενδιάμεσα επισκέφθηκε για μία ή περισσότερες φορές το Αγαθονήσι, την Κάλυμνο, την Κάσο, την Κω, τους Λειψούς, την Λέρο, την Πάτμο, την Ρόδο, την Σύμη, την Τέλενδο και την Ψέριμο.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, του δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά και οι νησιώτες μας και σε πολλές περιπτώσεις να βοηθήσει μαζί με τους συνεργάτες του, παρότι η οικονομική κρίση δυσχεραίνει την κατάσταση, στην επίλυσή τους ή στην δρομολόγηση λύσης με την παρέμβασή του.
Τον Σεπτέμβριο παράλληλα με τα καθήκοντά του στη Βουλή, θα συνεχίσει τις επισκέψεις, δίνοντας προτεραιότητα στα νησιά που δεν πρόλαβε να επισκεφθεί το καλοκαίρι.

Αθήνα 29.8.2011
Από το γραφείο τύπου

ΒΟΥΛΗΣ 4, 105 62 ΑΘΗΝΑ 210 3706373 -28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70, 851 00 ΡΟΔΟΣ-ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 852 00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ, kassarasg@yahoo.gr

Στο Νησί Ρω για το μνημόσυνο της Κυράς


Στο περίπτερο της ΕΥΘΥΤΑ στην έκθεση της Κρεμαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: