Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου | Το οδοιπορικό του Γιώργου Κασσάρα σε Κάλυμνο, Κω, Ρόδο και Κάσο


ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΠΑΣΟΚ


ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΚΩΣ- ΡΟΔΟΣ - ΚΑΣΟΣ
το οδοιπορικό του Γιώργου Κασσάρα το τετραήμερο
από Παρασκευή 3.6 μέχρι και Δευτέρα 6.6.11


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας μετέβη την Παρασκευή 3.6.2011 στην Κάλυμνο όπου εκτός των άλλων παρευρέθη στο Final Four κυπέλλου στην υδατοσφαίριση Ανδρών, Ολυμπιακός - κυπελλούχος, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Χίος οι συμμετέχουσες ομάδες.
Το Σάββατο 4.6.2011 επισκέφθηκε την Κω για να συμμετάσχει στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης που θα γίνει στην Κάλυμνο τον Ιούλιο.
Την Κυριακή 5.6.2011 μετέβη στη Ρόδο και συμμετείχε στις προσυνδιασκεψιακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στη Λίνδο και το Γεννάδι, που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ.
Τη Δευτέρα 6.6.2011 μετέβη στην Κάσο όπου παρευρέθη στις εκδηλώσεις για την 187η επέτειο του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Στο οδοιπορικό του αυτό είναι αυτονόητο ότι ο βουλευτής πραγματοποίησε και συναντήσεις με συμπατριώτες και αξιοποίησε την ευκαιρία για την επίλυση ζητημάτων και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.


Αθήνα 7.6.2011
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: