Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου | Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας περιόδευσε σε Ρόδο - Κω - Κάρπαθο

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, το τριήμερο 19 -21.2.2011 περιόδευσε στο νησί της Ρόδου, με σκοπό την άμεση επικοινωνία με τους συμπατριώτες και τους φορείς του νησιού.
Στα πλαίσια αυτά και ενόψει έναρξης της τουριστικής σεζόν, το Σάββατο 19.2.2011 συναντήθηκε με φορείς των κλάδων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και συζήτησε μαζί τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.
Στη συνέχεια περιόδευσε μαζί με φίλους στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πεταλούδων και Λίνδου.
Την Κυριακή 20.2.2011 το πρωί μετέβη στη Μονή Θάρρι και συμμετείχε στην δενδροφύτευση που έγινε στην περιοχή του φράγματος Γαδουρά.
Το βράδυ της Κυριακής και μετά από την παρέμβαση δια συνεντεύξεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής και τοπικής επικαιρότητας, παρακολούθησε στο θεατράκι του σχολείου «Ροδίων Παιδεία» την εξαιρετική παράσταση του θεατρικού τμήματος της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου.
Την Δευτέρα 21.2.2011 επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

Το επόμενο τριήμερο 25 – 28.2.2011 ο Γιώργος Κασσάρας, συνεπής πάντοτε στη δέσμευσή του να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πολίτες, επισκέφθηκε την Κω, την Ρόδο και την Κάρπαθο και συμμετείχε σε πολλαπλές εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 25.2.2011 το βράδυ μετέβη στην Κω και συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους.
Το Σάββατο το πρωί παρακολούθησε τις εργασίες και απηύθυνε χαιρετισμό στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Κω Νέοι Ορίζοντες που διοργάνωσε ο Δήμος της Κω. Το μεσημέρι μετέβη στη Ρόδο και παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού, όπως δανειοδοτήσεις, συντελεστές ΦΠΑ κλπ.. Μετά την συνεδρίαση έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου.
Στη συνέχεια πραβρέθηκε στη ωραία εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου ΑμΕΑ, κατά την οποία βραβεύτηκαν 2 ξεχωριστοί συνάνθρωποί μας που έχουν μετατρέψει την αναπηρία τους σε ικανότητα και 1 συνάνθρωπός μας που αφιέρωσε μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων του στην ανακούφιση των πασχόντων.
Το βράδυ συνδιασκέδασε με τους συμπατριώτες του Καλυμνίους στον ετήσιο χορό και στην κοπή της πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καλυμνίων Ρόδου.
Την Κυριακή το πρωί 27.2.2011 παρακολούθησε το φορολογικό σεμινάριο που διοργάνωσε στο Ακταίον ο Σύλλογος Εφοριακών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το φορολογικό επιστημονικό περιοδικό «Φορολογική Επιθεώρηση» που εκδίδει η ΠΟΕ –Δ.Ο.Υ.
Στη συνέχεια παραβρέθηκε στο Πανελλήνιο Σολικό Πρωτάθλημα στο Σκάκι για το Νότιο Αιγαίο, όπου συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, και το απόγευμα στους αγώνες τοξοβολίας και την κοπή της πίτας στο στάδιο Καλλιπάτειρα στο Καρακόνερο.
Το βράδυ της Κυριακής συμμετείχε στο δείπνο εργασίας των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ, με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη. Εκτός του ιδίου, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δημήτρης Κρεμαστινός και Νίκος Ζωίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, οι αντιπεριφερειάρχες Φώτης Χατζηδιάκος και Σωτήρης Παμπάκας και οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πόκκιας και Τέλης Ηρακλείδης και συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τη Ρόδο και τη Δωδεκάνησο στον τομέα των Δημοσίων έργων, αρμοδιότητας του Υφυπουργού.
Τη Δευτέρα 28.2.2011 μαζί με τους Μαγκριώτη, Ζωίδη και Χατζηδιάκο μετέβη στην Κάρπαθο για τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Καρπάθου. Στη σύσκεψη που ακολούθησε στο Δημαρχείο Καρπάθου συζητήθηκαν, παρουσία και του Υφυπουργού, τα διάφορα έργα που απασχολούν το νησί, όπως η κατασκευή του νέου νοσοκομείου, η αποχέτευση κλπ.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης επέστρεψε στην Αθήνα.


ΑΘΗΝΑ, 2.3.2011
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΒΟΥΛΗΣ 4, 105 62 ΑΘΗΝΑ 210 3706373 -28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70, 851 00 ΡΟΔΟΣ-ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 852 00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ, kassarasg@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

buy facebook likes
get facebook likes

http://www.shatterbox.com/video/feed-granola http://www.greencine.com/central/guide/anime
buy facebook likes buy facebook likes buy facebook likes
hello, well my problem is the following. Yesterday I was on my Myspace home page, and out of nowhere I got a Avg alert of a worm virus. Also known as worm32 netsky. I did everything possible to remove this virus. I think I got it removed because before that instead of a wallpaper I had a green background and a bold red text saying " system infected" I know this worm32 netsky is a fake virus. I refer, is a virus saying you got viruses and it opens your internet browsers getting you to buy some anti-virus products. Well, getting to my problem. It seems I dont have that worm32 netsky virus. But now if I go to google, bing, or any other search engine. Instead of taking me to a relevant site of the thing I search it takes me to here:http://www.everydayhealth.com/womens-health/osteoporosis/index.aspx?ga=0&xid=msek_osteoporosis&ref=D5AECA91-5D32-4B74-B11E-B05BDD1AA38B&utm_source=msek&utm_medium=CPC&utm_term=movie or some other random site. I know this is some kind of virus but what is it? I tried scanning my computer with avd but everybody knows avg sucks so that didn't do anything. I tried malwarebytes and 20min scan and nothing spybot nothing so, what can I do computer: HP operating system: XP please help

facebook likes 1000 facebook likes [url=http://1000fbfans.info]buy facebook likes [/url] buy facebook likes