Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο Τύπου 14.10.09

Ο Γιώργος Κασσάρας μετά από ολιγοήμερη παραμονή στην Αθήνα, επέστρεψε στις 12.10.2009 στη Ρόδο, από όπου προτίθεται να ξεκινήσει περιοδείες στο νησί της Ρόδου και στα άλλα νησιά, προκειμένου να ευχαριστήσει τους συμπολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Στα πλαίσια αυτά συναντήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο πολιτικό του γραφείο, με φίλους και συνεργάτες και έκαναν μια γενική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Στις 13/10/2009, επισκέφθηκε τη Νομαρχία και είχε συνάντηση με τον Νομάρχη κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη με τον οποίο αντήλλαξε απόψεις για τα προβλήματα της Δωδεκανήσου και χαιρέτησε πολλούς φίλους, εργαζόμενους και Νομαρχιακούς Συμβούλους. Εξερχόμενος του νομαρχιακού μεγάρου προέβη σε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΙΡΙΔΑ και στη συνέχεια, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας και της ανακήρυξης των νέων βουλευτών Δωδεκανήσου, μετέβη στο Πρωτοδικείο Ρόδου, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αρκετούς εργαζόμενους. Μετά το πέρας της επίσκεψης προέβη σε σχετικές δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΣΜΟΣ.

Το απόγευμα φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό RED και προέβη σε μια γενική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και των πρώτων ημερών διακυβέρνησης της Χώρας από το ΠΑΣΟΚ και διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους Δωδεκανήσιους πως, έστω και εκτός Βουλής, θα προσπαθεί με όποιες δυνάμεις διαθέτει να προσπαθεί για την πρόοδο των νησιών μας και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπατριωτών μας.

Το βράδυ παραβρέθηκε στην εκδήλωση-γιορτή της Σ.Ε. Καλλιθέας του ΠΑΣΟΚ για τη νίκη του κόμματος.

Την Τετάρτη 14.10.2009 επισκέφθηκε το Δήμο Αρχαγγέλου όπου συναντήθηκε με φίλους και συνεργάτες και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους.

Ρόδος 14.10.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: