Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο Τύπο 20.10.09

Ο Γιώργος Κασσάρας, συνεπής στην υπόσχεσή του ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τα νησιά και να είναι δίπλα στους πολίτες, ξεκίνησε ένα καινούργιο κύκλο επισκέψεων και περιοδειών, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες για τη στήριξή τους.

Την Πέμπτη 15/10/2009 παρακολούθησε στη Ρόδο τη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Δωδεκανήσου, όπου είχε την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό και να τοποθετηθεί στα σημαντικότερα προβλήματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση, καταθέτοντας συνάμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα αντίστοιχα προβλήματα.

Την Παρασκευή 16.10.09 επισκέφθηκε την Κω και ευχαρίστησε φίλους και μέλη του κινήματος για τη συνδρομή τους στην κοινή, αλλά και την προσωπική του, προεκλογική προσπάθεια.

Το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Οκτωβρίου, περιόδευσε στη Λέρο και τους Λειψούς, όπου μάλιστα παρακολούθησε και απεύθυνε χαιρετισμό στο 7ο Συμπόσιο Λειψών, που είχε ως θέμα: το «Διαδίκτυο - Σύγχρονη Κοινωνική Πρόκληση», στους χώρους του παιδιού και του εφήβου, στην εκπαίδευση, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την υγεία. Το σημαντικό και πολύ ευχάριστο είναι ότι τις διαδικασίες του Συμποσίου παρακολούθησαν πολλοί εκπαιδευτικοί, κυρίως νέοι, από Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και βέβαια τους Λειψούς.

Τη Δευτέρα 19.10.2009, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κάλυμνο, παρακολούθησε τη συνεδρίαση του Επαρχιακού Συμβουλίου, στο οποίο βασικά συζητήθηκαν τα ζητήματα Παιδείας και οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, που προκάλεσαν την κατάληψη του Γυμνασίου και του Λυκείου Πάτμου και την έντονη, αλλά και δικαιολογημένη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου –Λυκείου Πάτμου. Στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Κασσάρας εξέφρασε τη συμπαράστασή του, στα παιδιά και τους γονείς της Πάτμου και αναφέρθηκε στη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης στη Βουλή, για κάλυψη των κενών στα σχολεία παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Την Τρίτη και αφού, μέσω των τηλεοπτικών σταθμών της Καλύμνου, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, επέστρεψε στη Ρόδο.

Ρόδος 20.10.09

Δεν υπάρχουν σχόλια: