Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Χαιρετισμός Γιώργου Κασσάρα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ της 8ης Οκτωβρίου

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ,

Αυτό που επιχειρεί η διορισμένη διοίκηση της ΔΕΗ, με το κλείσιμο των υπηρεσιών εμπορίας της ΔΕΗ στην Επαρχία Καλύμνου, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι η πάγια και συνειδητή πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς. Πρώτα τους απαξιώνει και στη συνέχεια τους ξεπουλάει. Ξεπουλάει τον εθνικό πλούτο ωσάν να είναι περιουσία δική τους. Το ζούμε με την Ολυμπιακή, τα λιμάνια, τον ΟΣΕ, την Εθνική και Αγροτική Ασφαλιστική, τη ΔΕΗ.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΔΕΗ σήμερα δεν είναι μόνο δικός τους. Είναι αγώνας όλων μας, είναι αγώνας όλων των νησιών μας, για επιβίωση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Ενωμένοι αντιστεκόμαστε στην κατάργηση των υπηρεσιών, στο χάσιμο θέσεων εργασίας, στο συγκεντρωτισμό. Υπερασπιζόμαστε την αποκέντρωση των υπηρεσιών, τη διατήρηση και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι ακρίτες νησιώτες, που φυλάμε Θερμοπύλες στο Αιγαίο, απαιτούμε τουλάχιστον αξιοπρεπείς υπηρεσίες στα νησιά μας. Δεν επαιτούμε. Η Πολιτεία μας οφείλει και πρέπει να δώσει.

Σήμερα δεν κατάφερα να είμαι κοντά σας, όμως η σκέψη μου είναι σε εσάς και ενώνω και εγώ τη δύναμή μου με τη δική σας στο δίκαιο αγώνα. Καλή δύναμη σε όλους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ο συμπατριώτης σας
Γιώργος Κασσάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: