Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Με την παρουσία πολλών στελεχών, μελών και φίλων έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Κω. Την εκδήλωση, διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειου Συγκροτήματος του κόμματος και συντόνισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Θεοδόσης Νικηταράς. Ο Γιώργος Κασσάρας όπως και όλοι οι υποψήφιοι, κάλεσαν τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να κινητοποιηθούν για να μεγιστοποιηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα στο Νομό μας, ο οποίος συγκαταλέγεται στους δημοκρατικότερους της χώρας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές στη συνέχεια περιόδευσαν όλοι μαζί στο εμπορικά καταστήματα της πόλης της Κω και των Δήμων Δικαίου και Ηρακλειδών, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.
Το βράδυ οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παρέστησαν σε αντίστοιχη εκδήλωση στην Κάλυμνο. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την δημοτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ της Καλύμνου, στην κεντρική πλατεία της Πόθιας και τη συντόνισαν οι Γραμματείς, της Νομαρχιακής, Θεοδόσης Νικηταράς και της Δημοτικής Οργάνωσης, Θεόδωρος Σεργίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Ρούσσος, καθώς και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι Δημήτρης Διακομιχάλης και Μιχάλης Ζαΐρης. Ο Γιώργος Κασσάρας απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, τους κάλεσε να προσπαθήσουν όλοι μαζί ενωμένοι για τη νίκη του κόμματος που είναι προϋπόθεση για να πάει το νησί μπροστά. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ τόνισε «ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν χωρούν προσωπικές αντιπαλότητες και πρέπει όλοι όπως και ο ίδιος στρατεύθηκε, να συστρατευθούν για τη νίκη στις εκλογές. Είναι ανάγκη για το νησί να συζητήσουμε όλοι μαζί, να συμφωνήσουμε και να διεκδικήσουμε, για να δώσουμε στην Κάλυμνο αυτά που της αξίζουν. Υπάρχουν λύσεις και ρόλοι για όλους, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εγώ , τόνισε ο Γιώργος Κασσάρας, ήδη έχω μιλήσει με όλα τα στελέχη στο νησί και τις επόμενες ημέρες θα περπατήσουμε δίπλα – δίπλα στα σπίτια και τα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή ένας πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας, να ξαναγίνει το νησί μας πράσινο».
Μετά την θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι κάτοικοι των δύο νησιών, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ ήταν αισιόδοξοι, ότι το κόμμα θα καταγράψει μεγάλη νίκη στη Δωδεκάνησο.
Σήμερα Κυριακή 2.9.2007 ο Γιώργος Κασσάρας θα μεταβεί το πρωί στη Λέρο, για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του Α’ Φεστιβάλ - Συνέδριου Δωδεκανησιακής Παραδοσιακής Μουσικής για Νέους, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου, «Η ΑΡΤΕΜΙΣ».

Φωτο: Παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών ΠΑ.ΣΟ.Κ Δωδ/σου στην Κάλυμνο

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7.30, θα εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο στην Κάλυμνο, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πόθια, με προσκεκλημένους όλους τους συμπατριώτες του Καλυμνίους.

2.9.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: