Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Γιώργος Κασσάρας την Κυριακή 2.9.2007 το πρωί μετέβη στη Λέρο, όπου συζήτησε με πολίτες στο λιμάνι της Αγ. Μαρίνας και στη συνέχεια περιόδευσε σε καταστήματα του νησιού.
Κατόπιν μαζί με την, εκ της Λέρου καταγόμενη, Έπαρχο κ. Συφουνιού παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του Α’ Φεστιβάλ - Συνέδριου Δωδεκανησιακής Παραδοσιακής Μουσικής για Νέους, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου, «Η ΑΡΤΕΜΙΣ». Στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη με την Έπαρχο όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της Λέρου.
Επίσης στη Λέρο παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο-Λέρος, όπου αναφέρθηκε στην σημασία της 3ης του Σεπτέμβρη, για το ΠΑΣΟΚ, τα πολιτικά πράγματα και την Ελλάδα γενικότερα. Πριν αναχωρήσει για την Κάλυμνο παρακάθησε σε γεύμα με πολιτικούς του φίλους και συναδέλφους.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7.30, τελέσθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην κεντρική Πλατεία της Καλύμνου. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιώργος Ρούσσος, οι προηγούμενοι Δήμαρχοι Δημήτρης Διακομιχάλης και Μιχάλης Ζαΐρης καθώς και επαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί συμπολίτες του.


Φωτο: κ. Ν. Ζωίδης, κ. Γ. Ρούσσος, κ. Γ. Κασσάρας, κ. Δ. Διακομιχάλης, κ. Γ. Νικητιάδης

3.9.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: