Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Γιώργος Κασσάρας την Παρασκευή 31.8.2007, είχε συνάντηση με το Προεδρείο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Χατζημάρκο.
Η συνάντηση ήταν μακράς διάρκειας και αναπτύχθηκε μία πολύ χρήσιμη και ουσιαστική συζήτηση, για οικονομικά και αναπτυξιακά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Νομού.
Η ηγεσία του Επιμελητηρίου εξέφρασε την ικανοποίηση της που ένας συμπατριώτης, εν ενεργεία στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, γνώστης των οικονομικών θεμάτων, έθεσε υποψηφιότητα στο Νομό και έτσι θα έχουν έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούν να συζητούν επί της ουσίας τα προβλήματα των επαγγελματιών. Ολοκληρώνοντας την συνάντηση τα δύο μέρη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συζήτηση και υπήρξε αμοιβαία δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας τους και στο μέλλον. Κατόπιν, περιόδευσε σε καταστήματα της πόλης της Ρόδου και σε τράπεζες.
To βράδυ στα πλαίσια των τηλεοπτικών αφιερωμάτων στις εκλογές του 2007, συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση με εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, στον τηλεοπτικό σταθμό KOSMOS TV.

Σήμερα Σάββατο 1.9.2007 αναχώρησε για την Κω, όπου στις 11.30 θα παραβρεθεί στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, την οποία διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειου Τομέα του κόμματος.
Το βράδυ θα παραβρεθεί σε ανάλογη εκδήλωση στο νησί της Καλύμνου την οποία διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την δημοτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Καλύμνου.

Την Κυριακή 2.9.2007 θα μεταβεί το πρωί στη Λέρο, για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του Α’ Φεστιβάλ - Συνέδριου Δωδεκανησιακής Παραδοσιακής Μουσικής για Νέους, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Λέρου,
«Η ΑΡΤΕΜΙΣ».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7.30, θα εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο στην Κάλυμνο, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πόθια, με προσκεκλημένους όλους τους συμπατριώτες του Καλυμνίους.

1.9.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: