Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Γιώργος Κασσάρας στα πλαίσια της προεκλογικής του δραστηριότητας περιόδευσε χθες Πέμπτη 30.8.07, τις οικονομικές υπηρεσίες της πόλης της Ρόδου.
Αναλυτικά: επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στην Κτηματική Υπηρεσία της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι, συνάδελφοι με τον κ. Κασσάρα στο υπουργείο Οικονομικών, ήταν ιδιαίτερα ζεστοί μαζί του, ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα του. Επιπλέον με την ευκαιρία της παρουσίας του, του έθεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το κτίριο και την έλλειψη προσωπικού. Ο κ. Κασσάρας διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του ότι είναι αλληλέγγυος στα αιτήματά τους, αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυσκολίες του έργου τους. Στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο Τελωνείο της Ρόδου στο Λιμάνι. Αμέσως μετά επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Νοτίου Αιγαίου όπου μίλησε σε συγκέντρωση των υπαλλήλων.
Κατόπιν, περιόδευσε στα τμήματα της Δ.Ο.Υ. Ρόδου και συνομίλησε με τους συναδέλφούς του. Οι υπάλληλοι έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το ακατάλληλο, για μια σύγχρονη υπηρεσία, κτίριο και την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής. Αποχωρώντας ο Γιώργος Κασσάρας διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες τους για επίλυση των προβλημάτων που ανέφεραν. Γιατί γνωρίζει πόσο επίπονο είναι το έργο που επιτελούν και είναι ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει τα κατάλληλα μέσα στους υπαλλήλους, για την εκτέλεση του σημαντικότατου έργου τους, που είναι η υλοποίηση του προϋπολογισμού και η εξυπηρέτηση του πολίτη.
Το μεσημέρι είχε γεύμα με συνεργάτες και φίλους του από τη Ρόδο.
Το απόγευμα είχε σύσκεψη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτες όπου συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία του προεκλογικού αγώνα.

31.8.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: