Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου | Σε καινούργιο κτίριο το περιφερειακό ιατρείο Αστυπάλαιας

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΠΑΣΟΚ


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, μαζί με τον Αστυπαλίτη συνεργάτη του Γιάννη Βενέτο, επισκέφθηκε την Παρασκευή 23.9.2011 την Αστυπάλαια. Αμέσως μετέβη στο καινούργιο πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου για δεύτερη ημέρα ιατρικό κλιμάκιο από το Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου, με επικεφαλής τους γιατρούς Μανώλη Τσικούρη καρδιολόγο, Γιάννη Κουλλιά παθολόγο και τον Τάσο Θεοδωρίδη οδοντίατρο, εξέταζαν τα παιδιά εν όψει του νέου σχολικού έτους αλλά και τους άλλους κατοίκους.

Στη συνέχεια ο βουλευτής συμμετείχε στη σύσκεψη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη με τον Δήμαρχο Πανορμίτη Κονταράτο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Αστυπαλίτη Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Σταυλά, που αφορούσε στον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων για την ολοκλήρωση των υπό κατασκευή έργων και τον προγραμματισμό αυτών που πρέπει να γίνουν.

Το απόγευμα παρευρέθη στα εγκαίνια του νέου Ιατρείου που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παίσιος, παρουσία μεταξύ άλλων του Περιφερειάρχη, του Υποδιοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Σωτήρη Ζώτου και της Διοικήτριας του Βουβάλειου Νοσοκομείου Καλύμνου Χρυσούλας Συφουνιού.

Το ιατρείο λειτούργησε, αφού υλοποιήθηκαν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί, στην προ τριμήνου σύσκεψη που είχε γίνει μετά από πρόταση του βουλευτή στο Δημαρχείο του νησιού, μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Υποδιοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Σωτήρη Ζώτου.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ο βουλευτής αναχώρησε για την Κάλυμνο και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αγαθονήσι।


Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Λέρο, για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την 68η επέτειο από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα ΟΛΓΑ».

Αθήνα 24.9.2011
Από το γραφείο τύπου



Με τον Δήμαρχο Π. Κονταράτο στο νέο ιατρείο


Αγιασμός των εγκαινίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: