Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου | Μετά τη ΔΕΘ, ο Γιώργος Κασσάρας σε Κω – Κάλυμνο – Ρόδο το τριήμερο 16 – 18 Σεπτεμβρίου

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιώργος Κασσάρας, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την Κω, την Κάλυμνο και την Ρόδο και του δόθηκε η ευκαιρία, πέραν όλων των άλλων υποχρεώσεών του, να συζητήσει επί μακρόν με τα Προεδρεία των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ των νησιών, αλλά και με μεμονωμένους ιδιοκτήτες και οδηγούς.

Κατά τη συνομιλία αυτή, o βουλευτής ενημέρωσε για την εξέλιξη του θέματος, μετά α διαμειφθέντα στη συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ στις 13.9.11. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση και δέσμευση του Υπουργού, κ. Γιάννη Ραγκούση, μετά από ανάλογη ερώτηση του βουλευτή, ότι θα τηρηθεί, στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους, η επιταγή του άρθρου 101 του Συντάγματος περί νησιωτικότητας.

Στη Ρόδο ο βουλευτής συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, κ. Μανώλη Ζηδιανάκη, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις προτάσεις του Συλλόγου επί του ν/σ «Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις».

Τη Δευτέρα το πρωί, 19.9.11, αναχώρησε για την Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΟΛΠ.

ΑΘΗΝΑ 19.9.2011
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΒΟΥΛΗΣ 4, 105 62 ΑΘΗΝΑ 210 3706373 -28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70, 851 00 ΡΟΔΟΣ-ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 852 00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ, Kassarasg@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: