Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Δελτίο Τύπου | Ο Γιώργος Κασσάρας στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΠΑΣΟΚ



Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη, 18.8.2011, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, με τον Πρόεδρο Σάββα Χατζησάββα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλα Τριπολίτη, Ηλία Μπούκλα, Γιάννη Ντελλάκη, Θανάση Σταμούλη και Παναγιώτη Εγγλέζο, με θέμα τη συνέχιση ένταξης των ξενοδοχοϋπαλλήλων στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα (ΒΑΕ) και με βάση την πρόταση της αρμόδιας Επιτροπής.
Συμφωνήθηκε ότι το θέμα είναι μεγάλης σημασίας για την περιοχή μας, λόγω του πλήθους των ξενοδοχοϋπαλλήλων, και η απένταξη θα δημιουργήσει αναπόφευκτα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.
Ακριβώς λόγω της σημασίας του προβλήματος, απόδειξη ότι και η αρμόδια επιτροπή δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη πρόταση αλλά προτείνει εναλλακτικά σενάρια, ο βουλευτής πρότεινε κοινή συνάντηση όλων των βουλευτών του Νομού μας και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργο Κουτρουμάνη για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και να ασκηθεί πίεση για την επίλυση του.
Η επικοινωνία του βουλευτή με το ΕΚΡ θα είναι συνεχής και για αυτό αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.

Ρόδος 18.8.2011
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: