Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου | Περιοδεία του βουλευτή Δωδεκανήσου Γιώργου Κασσάρα σε Αστυπάλαια-Ρόδο-Κάλυμνο-Κάρπαθο


ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΠΑΣΟΚ


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε το Σάββατο 14.5.2011 την Αστυπάλαια, μαζί με τον Υποδιοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σωτήρη Ζώτο, για να δρομολογήσουν την επίσπευση των εργασιών αποπεράτωσης του νέου κτιρίου του Κέντρου Υγείας του νησιού. Προς το σκοπό αυτόν, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από επιτόπια επίσκεψη στο νέο κτίριο του Κ.Υ. και την διαπίστωση των υφισταμένων ελλείψεων και προβλημάτων, συνεδρίασε έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνεδρίαση αυτή συμφωνήθηκαν οι απαραίτητες συντονισμένες ενέργειες Δήμου και Υγειονομικής Περιφέρειας η οποία θα χρηματοδοτήσει εφεξής και θα στελεχώσει το ιατρείο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και στις 18 Ιουνίου να έχει μεταφερθεί το ιατρείο και να γίνουν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου.
Την Κυριακή 15.5.2011 ο βουλευτής μετέβη στη Ρόδο για να παραστεί στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη.
Την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21.5.2011 ο Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε την Κάλυμνο για να παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή του νησιού, το Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ 2011, το οποίο προσελκύει παγκόσμιους πρωταθλητές της αναρρίχησης, αφού είναι γνωστό ότι τα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου είναι τα δεύτερα καλύτερα στον κόσμο. Σε αυτήν την εναλλακτική μορφή τουρισμού η Κάλυμνος επενδύει πολλά για την συνολική ανάπτυξη της και η Πολιτεία οφείλει να παρέχει την αμέριστη στήριξή της.
Την Κυριακή 22.5.2011 ο βουλευτής επισκέφθηκε την Ρόδο για περιοδεία και συναντήσεις με φίλους.
Τη Δευτέρα 23.5.2011 μετέβη στην Κάρπαθο, για να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στα «Ηλιάκεια 2011», τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κάρπαθο περιόδευσε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Χατζηδιάκο στα εκτελούμενα έργα στο Απέρι, την Όλυμπο, το Διαφάνι και τα Σπόα, με την παρουσία τόσο του επιβλέποντος Μηχανικού όσο και του εργολάβου των έργων, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη αποπεράτωσή τους.

Αθήνα 25.5.2011
Από το Γραφείο Τύπου

ΒΟΥΛΗΣ 4, 105 62 ΑΘΗΝΑ 210 3706373 -28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70, 851 00 ΡΟΔΟΣ-ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 852 00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ, kassarasg@yahoo.gr

Κατάθεση Στεφάνου στα Ηλιάκεια

Με το Δήμαρχο Καλύμνου στα εξαιρετικής ομορφιάς αναρριχητικά πεδία

Με τον Χάρη Παμπούκη και το Γιάννη Μαχαιρίδη στη Ρόδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: