Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Απολογισμός δράσης του τετραήμερου, 17-20/6/2010, του Υποδιοικητή της 2ης Δ.Υ.ΠΕ. Γιώργου Κασσάρα

Πέμπτη βράδυ στη Ρόδο, σχολιασμός της επικαιρότητας, εφ όλης της ύλης, με τη Ρένα Διακίδη και το Νίκο Καραμαρίτη στο ΚΟΣΜΟΣ ΤV.

Παρασκευή 18.6.2010 :

08.30, υπηρεσιακή σύσκεψη στα γραφεία της Δ.Υ.ΠΕ..

09.45, χαιρετισμός στο συνέδριο των Τελωνειακών, που διεξήχθη στο ξενοδοχείο ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ.

10.30, συνάντηση για την κάλυψη των αναγκών της Καρπάθου με ψυχολόγο.

11.00-14.00, σύσκεψη στη Νομαρχία, μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δωδεκανήσου. Προήδρευσε ο Νομάρχη κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης και συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.με.Α κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο προσκαλών Πρόεδρος Μανώλης Ζηδιανάκης ,οι Πρόεδροι των ιδρυμάτων της Ρόδου που εποπτεύονται από την Δ.Υ.ΠΕ. Γεράσιμος Γιαννιώτης, Δέσποινα Μουτάφη, Ευαγγελία Τρίπη ,Δημήτριος Λεβέντης και ο Μιχάλης Λυριστής (αντ/δρος), παρουσία ΑΜΕΑ της Ρόδου. Θέμα της συζήτησης ήταν ο “συντονισμός των τοπικών φορέων σε ζητήματα ατόμων με αναπηρία’’.

18.30-20.00, σύσκεψη στα γραφεία της Δ.Υ.ΠΕ., παρουσία του νομικού συμβούλου κ. Ευστρατίου Σημαντήρη, με τα Προεδρεία των Ιδρυμάτων μας και παραχώρηση χρήσης αίθουσας εκδηλώσεων και χώρων γραφείων στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου, στην Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων ‘’Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α.’’, στην Αστική Εταιρεία με την επωνυμία ‘’ΑΓΚΑΛΙΑ’’ και στο Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η παραχώρηση της χρήσεως των ανωτέρω χώρων έγινε άνευ ανταλλάγματος, ως εξυπηρετούσα κοινωνικούς σκοπούς αλλά και το δημόσιο συμφέρον.

Σάββατο,19.00-21-30, παρουσία στη συναυλία, με το Μουσικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Φίλιππο Λίσγο, στο προαύλιο του ιδρύματος ΚΑΦΚΑ στα Κολύμπια, που οργάνωσε σαν εκδήλωση γνωριμίας αλλά και κάλεσμα προσφοράς και αγάπης, ο Σύλλογος Φίλων του ιδρύματος. Ταυτόχρονα βέβαια συζητήθηκαν, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως λόγω της ελλιπούς στελέχωσης των υπηρεσιών του ιδρύματος.

Κυριακή πρωί, 20/6, συμμετοχή στην ημερίδα, για το LEADER + Νομού Δωδεκανήσου, που διοργάνωσε η ‘’ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.’’, στα Λάερμα του Δήμου Λινδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: