Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία του Γιώργου Κασσάρα σε Κάλυμνο - Αστυπάλαια

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου μίλησε ο Γιώργος Κασσάρας την Τετάρτη 16.9.2009 κατά την ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Κασσάρας αφού τοποθετήθηκε επί των θεμάτων της προεκλογικής ετοιμασίας του κόμματος στο νησί, έκανε ενώπιον των συμπατριωτών του απολογισμό της διετούς (2007-2009) προσωπικής του δράσης στα Δωδεκάνησα και κάλεσε τους Καλύμνιους να δώσουν και αυτοί σθεναρά τον αγώνα, για τη μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα 17.9.2009 βρίσκεται σε περιοδεία στην Αστυπάλαια και επισκέπτεται τα καταστήματα και τα σπίτια του νησιού και συζητά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως από την αδιαφορία της πολιτείας.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συζήτησαν με το Δήμαρχο κ. Πανορμίτη Κονταράτο τα προβλήματα του νησιού και κυρίως αυτά που δημιουργούνται από την μη ύπαρξη Δημοσίων Υπηρεσιών, γεγονός που δυσχεραίνει πολύ τις όποιες πρωτοβουλίες για ανάπτυξη του πανέμορφου νησιού μας.

Στις 5.30 θα μιλήσει στην ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Αστυπάλαιας του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα γίνει με την παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Βογιατζή, με θέματα την συγκρότηση της Τοπικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και την ετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές.

Το βράδυ θα επιστρέψει στη Ρόδο όπου έχει προγραμματισμένες συναντήσεις σε χωριά.

Την Παρασκευή 18.9.2009 θα περιοδεύσει σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Ρόδου.

Ρόδος 17.9.09
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: