Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Κασσάρας στην Αστυπάλαια και στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Ρόδου

Ο Γιώργος Κασσάρας στην Αστυπάλαια στις 17.9.2009 μίλησε σε πολυπληθή συγκέντρωση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του Δημάρχου κ. Πανορμίτη Κονταράτου και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Βογιατζή. Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τα νησιά και ειδικά τα μικρά όπως η Αστυπάλαια και κάλεσε τους Αστυπαλίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόγραμμα για τα νησιά και την ανάπτυξή τους.

Στην Αστυπάλαια ο Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε επίσης τις υπηρεσίες του Δήμου, την Αστυνομία, το Τελωνείο, το Λιμεναρχείο και την Εμπορική Τράπεζα.

Την ίδια ημέρα το βράδυ έκανε περιοδεία στα Μαριτσά στη Ρόδο.

Σήμερα 18.9.2009 επισκέφθηκε Δημόσιες Υπηρεσίες της Ρόδου ξεκινώντας από την Εφορία, όπου συνάντησε τους συναδέλφους του οι οποίοι με ιδιαίτερη ζεστασιά του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον καινούργιο στίβο που επέλεξε να αγωνίζεται. Στο ίδιο κτίριο επισκέφθηκε τον Αντινομάρχη κ. Φώτη Χατζηδιάκο και όλες τις άλλες υπηρεσίες που στεγάζονται εκεί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε υπηρεσίες του Δήμου Ροδίων συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάνο Κόνσολα. Επισκέφθηκε επίσης τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ροδίων στην παλιά ΔΕΥΑΡ.

Στη Νομαρχία επισκέφθηκε το Νομάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και συζήτησαν για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες του Νομού. Στη συνέχεια πέρασε και χαιρέτισε τους υπαλλήλους της Νομαρχίας.
Στις 3μμ περιόδευσε στα ιατρεία του ΙΚΑ και συζήτησε με τους γιατρούς του Ιδρύματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το βράδυ θα περιοδεύσει στην Παλιά Πόλη.

Παράλληλα και μετά την ενημέρωση του για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις 18 απολύσεις της ΔΕΥΑΚ στην Κάλυμνο, αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του, έκανε παρέμβαση ζητώντας να βρεθεί οπωσδήποτε μια λύση για να μην μείνουν στο δρόμο οι εργαζόμενοι, μέχρι να δοθεί οριστική λύση από το ΑΣΕΠ.

Ρόδος 18.9.09
Από το γραφείο τύπου
http://www.kassarasg.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: