Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία του Γιώργου Κασσάρα στη Λέρο - Λειψούς - Αγαθονήσι - Αρκιούς - Πάτμο

Την Παρασκευή 25.9.2009 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κασσάρας, στα πλαίσια των προεκλογικών του δραστηριοτήτων, περιόδευσε στη Λέρο, όπου επισκέφθηκε το ΙΚΑ, την Εμπορική και Αγροτική Τράπεζα και το Νοσοκομείο του νησιού.

Στο Νοσοκομείο ενημερώθηκε από τον Υποδιοικητή κ. Ιωάννη Φελούκα, για την πορεία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, η οποία αν και είναι σχεδόν έτοιμη, παραμένει ανενεργή, λόγω των ενστάσεων και των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κάνει εταιρείες, που δεν επιλέχθηκαν στο Διαγωνισμό.

Ο κ. Κασσάρας μιλώντας για το θέμα αυτό τόνισε ότι ‘είναι ντροπή άνθρωποι και οικογένειες που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, να μένουν όμηροι συμφερόντων, τονίζοντας ότι την επόμενη των εκλογών θα είναι το πρώτο θέμα που θα ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά’.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από φίλους και στελέχη επισκέφθηκε τους Λειψούς, το Αγαθονήσι και συνεχίζει για τους Αρκιούς.

Το βράδυ θα πάει στην Πάτμο όπου στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση στο ‘Πάτμιο’ Πνευματικό Κέντρο.

Το Σάββατο θα παραβρεθεί στη Λέρο για την επέτειο βύθισης του αντιτορπιλικού ‘Βασιλισσα Όλγα’.

Ρόδος 25.9.09
Από το γραφείο τύπου
http://www.kassarasg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: