Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία του Γιώργου Κασσάρα σε Ρόδο - Κάρπαθο - Κάσο

Ο Γιώργος Κασσάρας, την Παρασκευή 11.9.2009, ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε τα Λύκεια Καζούλειο και Βενετόκλειο.

Κατά την επίσκεψή του, του δόθηκε η ευκαιρία να έχει ενδιαφέρουσες συζητήσεις με μαθητές, καθηγητές και γονείς σχετικά με το μέλλον τις σπουδές και την επαγγελματική τύχη των παιδιών. Ο Γιώργος Κασσάρας παρότρυνε τα παιδιά να διαβάζουν και να προσπαθούν ώστε να προετοιμάσουν το μέλλον τους, αφού η κοινωνία που έχουμε φτιάξει γι’ αυτούς είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική, δύσκολη και απαιτητική.

“Μέχρι να καταφέρουμε εμείς οι πολιτικοί να αλλάξουμε αυτό που λέμε σύστημα παιδείας και να το κάνουμε πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς εσάς, πρέπει εσείς να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια, όχι για μας τους μεγάλους και τους γονείς σας, αλλά για σας τους ίδιους. Πάμε λοιπόν παιδιά γερά και δυνατά και καλή χρονιά„ κατέληξε ο Γιώργος Κασσάρας.

Στη συνέχεια είχε διαδοχικές συναντήσεις με ομάδες επιχειρηματιών στη Ρόδο και στο Φαληράκι με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την πιστωτική ασφυξία της αγοράς, την έλλειψη ρευστότητας και την ανυπαρξία κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα του τουρισμού.

Το βράδυ έδωσε συνέντευξη σε τοπική τηλεόραση σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και εξειδικεύοντας θέσεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Το Σάββατο επισκέφθηκε και πάλι το Φαληράκι και περιόδευσε σε παραλιακά καταστήματα. Στην συνέχεια και αφού επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Λινδίων αναχώρησε για περιοδεία στην Κάρπαθο.

Στην Κάρπαθο είχε συναντήσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με κομματικά στελέχη με τα οποία συζήτησαν την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στο νησί. Την Κυριακή συνοδευόμενος από μέλη της Συντονιστικής αλλά και φίλους του, περιόδευσε σε χωριά της Καρπάθου καταλήγοντας το βράδυ στις Πυλές, όπου παραβρέθηκε στον Εσπερινό της γιορτής του Σταυρού.

Σήμερα Δευτέρα και αφού ήδη από το Σάββατο, είχε επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο της Κάσου για να ενημερωθεί για τις καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία, περιοδεύει στο νησί για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, που για άλλη μια φορά επλήγησαν από τις πλημμύρες.


Ρόδος 14.9.2009

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: