Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου 28.9.2009

Την Κυριακή 27.9.2009, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κασσάρας, μίλησε σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων στο ξενοδοχείο MARE BLUE COSMOPOLITAN στη Ρόδο. Ο Γιώργος Κασσάρας ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δεσμεύσεις του κόμματος για τα νησιά. Επεσήμανε δε ότι όπως ο καθένας που βάζει υποψηφιότητα έτσι και αυτός έχει την ανάγκη στήριξης των συμπατριωτών του και τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν. Συγκεκριμένα τόνισε: ‘από τη στιγμή που ασχολήθηκα με τα πολιτικά πράγματα της Δωδεκανήσου, επισκέπτομαι συνεχώς τα νησιά και εγκαταστάθηκα στη Ρόδο, όχι για να υφαρπάξω την ψήφο σας, αλλά για να γνωριστούμε. Αν κατά το χρόνο αυτό σας έπεισα ότι αξίζει να με εμπιστευθείτε τότε ζητώ να με ψηφίσετε.’

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις φήμες που ακούγονται ότι ‘ο Κασσάρας δεν έχει ανάγκη από σταυρό γιατί θα τον χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως ο Γιώργος Παπανδρέου στο Υπουργείο Οικονομικών’ και ανάφερε ότι: ‘αυτό που προέχει είναι η νίκη του κόμματος’ και ότι ‘ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει υποσχεθεί καρέκλα σε κανέναν σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα καλεί όσους ετοιμάζουν τα κοστούμια να τα βάλουν πάλι στη ντουλάπα’.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Κασσάρας κάλεσε όλους τους φίλους και ψηφοφόρους να δώσουν τη μάχη για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ μέχρι την τελευταία στιγμή και κάλεσε όλους τους συμπατριώτες, να προσέλθουν την Παρασκευή στην κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Γραμματέα του κόμματος Γιάννη Ραγκούση.

Μετά τη συγκέντρωση ο Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε τη Θολό και το Φαλιράκι όπου γίνονταν οι γιορτές τουρισμού.

Ρόδος 28.9.09
Από το γραφείο τύπου
http://www.kassarasg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: