Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Περιοδεία στα νησιά του Γιώργου Κασσάρα

Ο Γιώργος Κασσάρας περιόδευσε τον Αύγουστο στα νησιά και στα χωριά της Δωδεκανήσου, συμμετέχοντας στις πολλαπλές εκδηλώσεις και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτό το μήνα στο Νομό.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε, μαζί με το μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θανάση Μπαράκα, τη Σύμη και τη Χάλκη, όπου είχαν συναντήσεις με τους Δημάρχους κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα και κ. Ελένη Παναγή αντιστοίχως, τα κομματικά στελέχη, τους φίλους και τους κατοίκους των νησιών και συζήτησαν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Φωτο:με τη Δήμαρχο Χάλκης και τον χρυσό π/ολυμπιονίκη Θ. Μπαράκα

Φωτο:με το Δήμαρχο Σύμης και τον χρυσό π/ολυμπιονίκη Θ. Μπαράκα

Επίσης με βάση την Κάλυμνο, όπου είχε συνάντηση με τον Καλύμνιο πρ. Υπουργό και νυν Βουλευτή Καναδά κ. Ιωάννη Κάννη και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Ρούσσο, επισκέφθηκε την Κω, τη Λέρο και την Πάτμο και είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και πολίτες.

Φωτο: με το Δήμαρχο Καλύμνου και τον Καλύμνιο κ. Κάννη, πρ. Υπουργό & νυν Βουλευτή Καναδά

Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων του, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επίσκεψη του στις δικαστικές φυλακές της Κω, όπου εκτός του υπερδιπλάσιου αριθμού κρατουμένων από τη δυνατότητα της φυλακής, διαπίστωσε και την απουσία γιατρού, νοσοκόμου, κοινωνικού λειτουργού και ενός στοιχειώδους εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης. Είναι θετικό όμως το ότι υπάρχει καλό κλίμα σε όλη την κοινότητα της φυλακής. Στην Κω σημαντική ήταν και η συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και η συμμετοχή του στη Συνέλευση για την ίδρυση και στήριξη Ιατρικής Πανεπιστημιακής Σχολής στην Κω, όπου υποστήριξε ενθέρμως το αίτημα.

Στη Ρόδο έκανε μεγάλη περιοδεία στις πόλεις και τα χωριά και συμμετείχε στις γιορτές και στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλο το νησί. Συγκεκριμένα πήγε σε Έμπωνα, Κρεμαστή, Κρητηνία, Μαριτσά, Φάνες, Μονή Υψενής στη Λάρδο, Γεννάδι, Πεύκους και Απόλλωνα και είχε συναντήσεις με φίλους από τις περιοχές αυτές και συμπατριώτες από την Κάλυμνο.

Επίσης επισκέφθηκε το χώρο διεξαγωγής των εκλογών των ξενοδοχοϋπαλλήλων στ’ Αφάντου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο Αθανάσιο Σταμούλη αλλά και στους άλλους υποψηφίους, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Και βέβαια συμμετείχε στην συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στα Λάερμα.

Ρόδος 28. 8. 2009
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: