Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Περιοδεία στα νησιά του Γιώργου Κασσάρα

Ο Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε την Κω το Σάββατο 11.7.09, συμμετέχοντας στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ που με επικεφαλής την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου περιόδευσε στο νησί, στα πλαίσια της πανελλαδικής εξόρμησης των στελεχών του κινήματος σε όλη τη χώρα.

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ πραγματοποιώντας περιοδείες αποδεικνύουμε ότι δεν επαναπαυόμαστε στη νίκη των ευρωεκλογών, αλλά αντίθετα συνεχίζουμε την πολιτική δουλειά με συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ άλλα κόμματα ταλανίζονται από την εσωστρέφεια. Συζητάμε με τη λαϊκή βάση το πρόγραμμά μας εμπλουτίζοντας το, μη αρκούμενοι στην λογική της παρακολούθησης της κατάρρευσης της κυβέρνησης της Ν.Δ.. Ταυτόχρονα προετοιμάζουμε για το Φθινόπωρο τις περιφερειακές Συνδιασκέψεις όπου θα εξειδικεύσουμε μαζί με τους πολίτες, τις θέσεις μας για την επίλυση των προβλημάτων κάθε περιοχής.

Στα πλαίσια αυτά το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην Κω πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου συσκέψεις στο Δημαρχείο και το Επαρχείο και το απόγευμα στο Δήμο Ηρακλειδών. Το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και το βράδυ πραγματοποίησε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην Αντιμάχεια.

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα και μετά τις Ευρωεκλογές ο Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε και πάλι την Κω, την Πάτμο όπου παρακολούθησε τη συνεδρίαση του Επαρχιακού Συμβουλίου, τη Λέρο και την Κάλυμνο για τις δύο έκτακτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσαν το μείζον πρόβλημα της ακτοπλοϊκής απομόνωσης των 17.000 κατοίκων του νησιού. Στη Ρόδο επισκέφθηκε και παρακολούθησε διάφορες εκδηλώσεις σε Μονόλιθο, Λίνδο, Έμπωνα, Πλατάνια, Κάλαθο, Λάρδο, Ασκληπιό, Παστίδα και Κρεμαστή.

Ρόδος 12/07/2009
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: