Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Περιοδεία στα νησιά του Γιώργου Κασσάρα

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Ο Γιώργος Κασσάρας μετά τις περιοδείες στα χωριά και την πόλη της Ρόδου με κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής και την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρυσή Βιτσιλάκη, περιοδεύει στα νησιά των Επαρχιών Καλύμνου και Κω.


Έτσι τη Δευτέρα 1.6.2009 ξεκίνησε από την Πάτμο στη συνέχεια μετέβει στην Λέρο και την Τετάρτη 3.6.2009 θα είναι στην Κάλυμνο όπου θα προλογίσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στο νησί, με κεντρικό ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Ασκούνη και τους Βουλευτές ΠΑΣΟΚ του Νομού.


Την Τετάρτη 4.6.2009 θα είναι στην Κω για την αντίστοιχη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο νησί.


Το δίμηνο Απριλίου – Μαΐου ο Γιώργος Κασσάρας περιόδευσε στα περισσότερα νησιά, είτε με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα είτε ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ με τα κλιμάκια του κόμματος για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα ενόψει των Ευρωεκλογών.


Στα πλαίσια αυτά επισκέφθηκε και συμμετείχε σε εκδηλώσεις, ολομέλειες κλ.π. στη Νίσυρο, την Κάρπαθο, την Κάσο, την Κω, την Κάλυμνο, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, την Πάτμο, τη Λέρο, την Καλόλιμνο και τη Σύμη.


Κάνοντας μόνον ένα διάλειμμα στην Αθήνα όπου πήγε για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μπαράζ της ομάδας της Ρόδου με τον Παναιτωλικό, επισκέφθηκε συνοικίες και υπηρεσίες της Ρόδου καθώς και τους περισσότερους Δήμους και χωριά του νησιού και συνεχίζει...


Ρόδος 2.6.2009
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: