Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Περιοδεία στα νησιά του Γιώργου Κασσάρα

Ο Γιώργος Κασσάρας συμμετέχοντας σε πολυμελές κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου, επισκέφθηκε την Κάρπαθο και  την Κάσο και μαζί με τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, περιόδευσαν στα δύο νησιά από την Παρασκευή 3 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Κατά την παραμονή τους επισκέφθηκαν τα χωριά,  συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα των νησιών και πραγματοποίησαν σύσκεψη με τον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου, τους Δημάρχους και εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων για τις λύσεις που διεκδικούν στα ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα τους, όπως αυτό της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, των υπηρεσιών υγείας, της υποστελέχωσης των Δημοσίων Υπηρεσιών κ.λ.π.,  τα οποία δυσχεραίνουν  τη ζωή των νησιωτών και αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξή των νησιών.

Πολύ  περισσότερο τώρα που υπάρχει ο κίνδυνος τα ως άνω προβλήματα σε  συνδυασμό με την οικονομική κρίση, να επιφέρουν καίριο πλήγμα στον τουρισμό των νησιών. 

Παραλλήλως  έγινε σύσκεψη και ολομέλεια των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, στην οποία συζητήθηκαν εκτός από τα προβλήματα των νησιών, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και η οργάνωση και συγκρότηση του κόμματος, για την παρέμβαση του ενόψει των Ευρωεκλογών. 

Ο Γιώργος Κασσάρας στην τοποθέτηση του ως κεντρικός ομιλητής, μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Κυβέρνηση στα 5 χρόνια κατέστησε δυστυχώς δυσχερέστερη την θέση των νησιωτών και γι’ αυτό χρειάζεται αλλαγή πολιτικής που μόνο μια καινούργια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει. 

Κατά το τελευταίο δίμηνο ο Γιώργος Κασσάρας, έχει περιοδεύσει στην Κάλυμνο, την Λέρο, την Κω, την Κάρπαθο, την Νίσυρο και την Ρόδο, όπου εκτός των άλλων δραστηριοτήτων παραβρέθηκε στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Καλύμνου, Ρόδου και Καμείρου και στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Επίσης συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις επαγγελματικών και τοπικών συλλόγων που έγιναν στα νησιά και στην Αθήνα. Για την 61η επέτειο της  Ενσωμάτωσης, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων στην Αθήνα και για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στις εκδηλώσεις της Καλύμνου. Και βεβαίως είναι αυτονόητο ότι συμμετέχει ενεργά στις διάφορες εκδηλώσεις και διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ  στο Νομό.                                                                                      
                                                                  Ρόδος 5.4.2009
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: