Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ο Γιώργος Κασσάρας με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο για την ακρίβεια

Το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει στα θέματα της ακρίβειας και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών, της συμπίεσης, συνολικά, του βιοτικού επιπέδου των χαμηλότερων και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων, συνεχίζει τις ενημερωτικές του δράσεις.
Έτσι κλιμάκια του Κόμματος επισκέφθηκαν όλους τους Νομούς της Χώρας το Σαββατοκύριακο για να βρεθούν δίπλα στο Λαό. Τα στελέχη του Κινήματος ενημέρωσαν τους πολίτες για τις οδυνηρές επιπτώσεις της πολιτικής της Ν.Δ., που έχει οδηγήσει σε εκτίναξη του πληθωρισμού σε προ δεκαετίας επίπεδα και, παράλληλα, για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο την προστασία του εισοδήματος των μεσαίων στρωμάτων, των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.
Στο κλιμάκιο που επισκέφθηκε τη Ρόδο την Παρασκευή 20 Ιουνίου με επικεφαλής τον Πολιτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συμμετείχε και ο Γιώργος Κασσάρας.
Περιόδευσαν στην αγορά του νησιού, είχαν συναντήσεις με τους φορείς του Νομού και της πόλης και έδωσαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Φωτο: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γιώργος Κασσάρας με τον Δήμαρχο Ροδίων

Φωτο: Ο Γιώργος Κασσάρας στη συνέντευξη του Μιχ. Χρυσοχοίδη στη Ρόδο με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Γιώργο Πόκκια και τους Βουλευτές μας Γιώργο Νικητιάδη και Νίκο Ζωίδη

24.6.2008
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: