Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ο Γιώργος Κασσάρας στην Κάρπαθο και στην Κάσο για την 184η επέτειο του Ολοκαυτώματος

Ο Γιώργος Κασσάρας την Πέμπτη 5.6.2008 επισκέφθηκε την Κάρπαθο όπου συμμετείχε σε σύσκεψη της νεοεκλεγείσης Συντονιστικής Επιτροπής υπό τον νεοεκλεγέντα Γραμματέα κ. Παναγιώτου και την παρουσία του μέλους της Ν.Ε. Τσαγκάρη Μιχάλη, στα γραφεία της Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα επίκαιρα προβλήματα που απασχολούν το νησί και τους κατοίκους και κυρίως οι συνέπειες (μείωση της τουριστικής κίνησης κλ.π.) από τη μη εκτέλεση εφέτος των δρομολογίων της εταιρείας BLUE STAR, αφού η Κυβέρνηση δεν προχώρησε σε μια λογική αύξηση της επιδότησης. Επίσης συζητήθηκαν και τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογο των φορτοεκφορτωτών των λιμένων Καρπάθου – Διαφανίου – Κάσου. Αποφασίστηκε να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση για επίλυση των προβλημάτων.
Φωτο: στην Κάρπαθο με τη νεοεκλεγείσα Σ.Ε. της Τ.Ο.. Το Γραμματέα Γ. Παναγιωτου, την Άννα Βασιλαράκη, τον Γιώργο Παππά, τον Σάββα Τσαουσόπουλο, τον Μηνά Χουβαρδά και το μέλος της Ν.Ε. Τσαγκάρη Μιχάλη

Την Παρασκευή 6.6.2008 ο Γιώργος Κασσάρας μετέβη στην Κάσο και παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 184η επέτειο του Ολοκαυτώματος ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Παράλληλα συμμετείχε στην κοινή σύσκεψη που διοργανώθηκε από το Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Δημήτρη στο Δημαρχείο με τους τοπικούς φορείς, τους θεσμικούς παράγοντες και τους επίσημους πολιτικούς προσκεκλημένους.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν συνολικά τα προβλήματα του ακριτικού νησιού με βάση το μνημόνιο που διένειμε ο Δήμαρχος και που αφορούν στα έργα υποδομής στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, στις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις με Πειραιά, Κάρπαθο και Κρήτη και που αφορούν κυρίως στον προγραμματισμό των δρομολογίων, στην χωρητικότητα των πλοίων και στην ακρίβεια των εισιτηρίων, στην ανάγκη πρόσληψης ιατρών, ανέγερσης πολυδύναμου ιατρείου και στην αεροδιακομιδή των ασθενών που ζητούν να επανέλθουν στην προηγούμενη ταχύτερη και ασφαλέστερη κατάσταση με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, την κατασκευή επιτέλους των σφαγείων κ. α..
Ο Γιώργος Κασσάρας στη σύσκεψη δεσμεύτηκε ότι θα ευρίσκεται, όντας αλληλέγγυος, σε διαρκή επικοινωνία με το νησί και τους κατοίκους και θα συντονίζει τη δράση του μαζί τους, θα αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τα προβλήματα με σκοπό την πίεση στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για την επίλυσή τους. Κάτι που ήδη ξεκίνησε να κάνει και από την Κάσο με τηλεοπτικές δηλώσεις και ραδιοφωνική συνέντευξη και την 9.6.2008 στη Ρόδο σε τηλεοπτική συνέντευξη στο ΚΟΣΜΟΣ TV.


Φωτο: στην Κάσο την 184η επέτειο του Ολοκαυτώματος, ενώ παραλαμβάνει για κατάθεση το στεφάνι του ΠΑΣΟΚ


Φωτο: στην Κάσο στο μνημείο των Ηρώων την επόμενη ημέρα

Στις 9.6.2008 μετέβη στη Ρόδο όπου παρακολούθησε και χαιρέτισε τη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, στην οποία έγινε η συγκρότηση του οργάνου και η βράβευση των μελών της απερχόμενης Ν.Ε. από τον νεοεκλεγέντα Γραμματέα Πόκκια Γιώργο.

Φωτο: στη Ρόδο με τη νεοεκλεγείσα Ν.Ε. του Νοτίου Συγκρ/τος Δωδ/σου δίπλα στο Γραμματέα Γιώργο Πόκκια

Το Σάββατο 14.6.2008 θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στη Λέρο, με θέματα:
Τους λαθρομετανάστες, τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της Λέρου και το πρόβλημα της λειψυδρίας που απειλεί τα νησιά.


11.6.2008
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: