Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Την Αστυπάλαια επισκέφθηκε την Κυριακή 24.11.2007 ο Γιώργος Κασσάρας, με σκοπό να ευχαριστήσει τους πολίτες για την στήριξή τους και να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθεί από ‘’πρώτο χέρι’’ για τα ζητήματα που απασχολούν το πανέμορφο νησί. Παράλληλα του δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς του νησιού, τον Δήμαρχο κ. Πανορμίτη Κονταράτο, με τον οποίο συζήτησε τα αναπτυξιακά ζητήματα του νησιού, με πολίτες, τον Γραμματέα και την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αστυπάλαιας, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα του νησιού και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Γιώργος Κασσάρας, τους διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του στο νησί θα είναι τακτική, προκειμένου να συμβάλλει και αυτός με όλες του τις δυνάμεις, σε κάθε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του νησιού και των κατοίκων.
Την Παρασκευή το απόγευμα ο Γιώργος Κασσάρας συνεπής στην υπόσχεση του να είναι παρών στα δρώμενα του Νομού, θα παραβρεθεί στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Δωδεκανήσου, που θα γίνει στη Ρόδο από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.
27.11.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλ. Ελευθερίας, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, τηλ.:22430 50580, κιν.:6944-566186, email:kassarasg@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: