Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Ο Γιώργος Κασσάρας πραγματοποίησε μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος περιοδεία στην Κάρπαθο και την Κάσο. Συνεπής στην προεκλογική δέσμευση του ότι θα επισκεφθεί όλα τα νησιά μετεκλογικά, αφού το βραχύ χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου δεν του το επέτρεψε, επισκέφθηκε την 15.10.07 την Κάρπαθο όπου παρέμεινε δύο ημέρες.
Φωτο: με την κ. Αρχοντούλα στην Όλυμπο Καρπάθου
Του δόθηκε έτσι η ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς του νησιού, τον Έπαρχο κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο , με τον οποίο συζήτησε τα αναπτυξιακά ζητήματα του νησιού, με πολίτες και την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καρπάθου, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα του νησιού και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Φωτο: με τον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου Ερωτόκριτο Μιχ. & τον Προιστάμενο Υπηρεσιών υγείας του Επαρχείου Σπανό Νικ.
Συγκινητική ήταν η επίσκεψη του στο χωριό Πυλές όπου για πολλά χρόνια ήταν ιερέας ο αδελφός του πατέρα του Μιχάλης Κασσάρας και η συνάντησή του με τον Διευθυντή του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου Πυλών Αρχιμανδρίτη Καλλίνικο, σχολείο στο οποίο είχε διδάξει και ο πατέρας του Γιάννης Κασσάρας.
Φωτο: με μαθητές του πατέρα του αείμνηστου Γιάν. Κασσάρα, στις Πυλές Καρπάθου
Σημαντική υπήρξε και η επίσκεψη στην Κάσο όπου και εκεί συναντήθηκε με τους φορείς του νησιού τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Δημήτρη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολίτες και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ο Γιώργος Κασσάρας ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες των δύο νησιών για τη στήριξή τους στις εκλογές και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα που τους απασχολεί.
Την Πέμπτη 18.10.07 μετέβη στη Ρόδο όπου έδωσε συνέντευξη στο Κόσμος TV.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αναχώρησε για την Κάλυμνο όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Επαρχείο και ο Δήμος Καλύμνου, με θέμα ‘’την έναρξη της μελέτης για την αναπτυξιακή προοπτική της Καλύμνου’’, από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, που έγινε παρουσία του Νομάρχη Δωδεκανήσου κ. Γ. Μαχαιρίδη.
Την Παρασκευή 19.10.2007 αναχώρησε για τη Λέρο για να παραβρεθεί στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, στους οποίους θα παραβρίσκονται ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και οι αρχές του Νομού με επικεφαλής το Νομάρχη κ. Μαχαιρίδη.
Από τη Λέρο θα αναχωρήσει την Κυριακή 21.10.2007.
19.10.2007

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.