Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Γιώργος Κασσάρας: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Δωδεκανήσου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
'ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ'

Φωτό:(Σ.Μουλιάτη) O υποψήφιος κ. Γιώργος Κασσάρας (πέμπτος από αριστερά) με τους φίλους του στη συνάντηση της Παρασκευής.

Νέο πρόσωπο αλλά γνωστό στη Δωδεκάνησο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου.

Το ποδαρικό για τις εκλογές, μας έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Κασσάρας, την περασμένη Παρασκευή την επόμενη της προκήρυξης των εκλογών, γνωστός συνδικαλιστής και τ. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών Ελλάδος.

Ο Γιώργος Κασσάρας νέο πρόσωπο στην πολιτική που πρώτη φορά κατεβαίνει πολιτικός υποψήφιος, ήρθε στο νησί μας για μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τους φίλους και γνωστούς, που οπωσδήποτε έχει πολλούς, γιατί ως Καλύμνιος, έχει συμμαθητές στην Πάτμο από τα Γυμνασιακά του χρόνια, και φίλους από τη συνδικαλιστική του δράση και την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Επισκέφθηκε το Μοναστήρι για προσκύνημα και τον καθηγούμενο Πάτμου για ευλογία. Στη συνεχεία συναντήθηκε με τον γραμματέα και μέλη της τοπικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ καθώς και με φίλους, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούσαν το νησί.Για την υποψηφιότητα του στις εκλογές ο κ Κασσάρας μας είπε: « Κατεβαίνω χωρίς να το έχω προγραμματίσει, χωρίς να είναι στόχος ζωής, γιατί θεωρώ πως δεν είχα το δικαίωμα να απαντήσω αρνητικά στην πρόσκληση της επιτροπής εκλογικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ και στις προτροπές των συμπατριωτών μου.

Θεωρώ ότι μπορώ να προσθέσω κι εγώ τις όποιες γνώσεις και εμπειρίες και εμπειρίες μου που έχω αποκτήσει στην πορεία μου στο υπουργείο Οικονομικών και το συνδικαλιστικό κίνημα, έτσι ώστε από κοινού με τους φορείς των νησιών μας, να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις όλοι μαζί στα καυτά προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, της ανεργίας και των ναρκωτικών που μαστίζουν τα νησιά μας».

Μετά τη συνάντηση με τους φίλους του ο κ. Κασσάρας έκανε περίπατο και επίσκεψη στην αγορά του νησιού μας.

Σύνταξη
Σμαράγδα Μουλιάτη Πηγή
patmostimes


Δεν υπάρχουν σχόλια: