Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Νοιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους εσάς και να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Καλύμνου, οι οποίοι με την ανιδιοτελή στήριξή τους, με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς, στην Κάλυμνο.

Η εμπιστοσύνη όλων σας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία για μένα, δεδομένου ότι ο σύντομος χρόνος της προεκλογικής περιόδου δεν επέτρεψε να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε, όπως θα επιθυμούσα.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, απέναντι σε όλους τους Δωδεκανησίους και ιδιαίτερα τους Καλυμνίους, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ και να μη διαψεύσω τις προσδοκίες και τις ελπίδες σας. Από σήμερα ξεκινάει η δραστηριοποίηση μου για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων των νησιών μας, την ισόρροπη ανάπτυξή τους και την επικράτηση των αρχών και αξιών του κόμματος μας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής θα μας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να χαράξουμε τους κοινούς στόχους για τα νησιά μας και το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν, αναδεικνύοντάς το πρώτο κόμμα στο Νομό μας, και να τους διαβεβαιώσω ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Ενωμένοι θα αγωνιστούμε για να ξανακάνουμε το κόμμα μας κυβέρνηση για το καλό των νησιών και του τόπου.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Κασσάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: