Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Φωτο: Ο υποψήφιος κ. Γιώργος Κασσάρας με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή

Ο Γιώργος Κασσάρας την Παρασκευή 14.9.2007, επισκέφθηκε το εργοστάσιο ξυλείας των αδελφών Σκουμπουρδή στην Κάλυμνο και συζήτησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους. Στη συνέχεια παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στη δημοτική ραδιοτηλεόραση της Κω.
Το απόγευμα έδωσε συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΙΓΑΙΟ TV και TV 12 της Καλύμνου, όπου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του για τα νησιά και στην ανάγκη της επαρχίας Καλύμνου να έχει το δικό της εκπρόσωπο στη Βουλή.
Το βράδυ μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλύμνου, στην Πόθια και ζήτησε τη στήριξη όλων των Καλυμνίων για να γίνει το όραμα πραγματικότητα.

Φωτο: Κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας της Καλύμνου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν εκτός από τον Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καλύμνου Θοδωρή Σεργίου, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης και ο Δήμαρχος Γεώργιος Ρούσσος. Όλοι απηύθυναν κάλεσμα στον Καλυμνιακό λαό, όπου και αν βρίσκονται να ψηφίσουν τον Γιώργο Κασσάρα, για να αποκτήσει μετά από 20 και πλέον χρόνια η επαρχία Καλύμνου, δικιά της φωνή στη Βουλή.

Φωτο: Κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας της Καλύμνου

Επίσης παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Ζαΐρης, όλοι οι Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σεβαστής Βασίλης που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.Φάνηκε ότι πρώτη φορά, μετά από χρόνια, η Κάλυμνος βρήκε την ενότητά της στο πρόσωπο του Γιώργου Κασσάρα.

Φωτο: Κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας της Καλύμνου

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

15.9.2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: