Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου | Η Λούκα Κατσέλη στη Ρόδο

Συνέντευξη Τύπου της Λούκας Κατσέλη και του Γιώργου Κασσάρα στα ΜΜΕ Δωδεκανήσου στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου

Η Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας κ. Λούκα Κατσέλη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της σήμερα στη Ρόδο, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Κασσάρα, Θανάση Μπαράκα, Ουρανία Φυλτζανίδη και το μέλος της Ν.Ε. Κική Σπάρταλη, πραγματοποίησε σειρά επαφών με τους φορείς της Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, το πρωί επισκέφθηκε την Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, με τον οποίο συζήτησαν κυρίως, τα θέματα αποκέντρωσης των πόρων του ΕΣΠΑ και την αναγκαιότητα κατάργησης της γραφειοκρατίας, ώστε να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στο ρόλο της.

Στη συνέχεια η κ. Κατσέλη, συμμετείχε σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των φορέων του νησιού, στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, κύριοι Σάββας Χατζησάββας και Νίκος Τριπολίτης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Ιάκωβος Γρύλλης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικ. Δωματίων κ. Παναγιώτης Τοκούζης, ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της Περ. Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ κ. Μανώλης Ζηδιανάκης και η κ. Μάρμω Τσιβγούλη και από την Ένωση Ξενοδόχων ο σύμβουλος κ.Θανάσης Στάμος, πρ. Διευθυντής της ΑΣΤΕΡ.

Οι εκπρόσωποι των φορέων ενημέρωσαν και ανέλυσαν τα φλέγοντα ζητήματα της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα, το μείζον θέμα των ιδιωτικοποιήσεων και της εκποίησης της Δημόσιας Περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ, τα προβλήματα της ανεργίας, της ύφεσης, της απασχόλησης των μαθητευομένων ξένων στα ξενοδοχεία και της βελτίωσης της λειτουργίας του ΚΕΠΑ.

Η κ. Κατσέλη διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των φορέων ότι σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο, θα υποστηρίζει και θα προωθεί λύσεις για τα προαναφερθέντα προβλήματα που είναι όντως πολύ σοβαρά.

Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, έκλεισε τον κύκλο των επαφών της με τη συνάντησή της με τον Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Το απόγευμα θα είναι ομιλήτρια σε εκδήλωση του Δικτύου Κοινωνικής Στήριξης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με θέμα: "H μάστιγα της υπερχρέωσης. Υπάρχει λύση!" και αύριο Πέμπτη πρωί, θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ρόδος 27.2.2013
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: