Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου | Γιώργος Κασσάρας: Προέχει η συνεργασία των δυνάμεων του προοδευτικού - αριστερού χώρου και όχι οι υποψηφιότητες


Υπέρ της συνεργασίας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ με τις δημοκρατικές, προοδευτικές και πατριωτικές δυνάμεις της Αριστεράς τάχθηκε ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, στην ομιλία του στην 1η Πανελλαδική συνάντηση στελεχών του κόμματος, που έγινε στην Αθήνα, το Σάββατο 19.5.2012.
Ο Γιώργος Κασσάρας υπεραμύνθηκε της προεκλογικής συνεργασίας όλων των προοδευτικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων. Θεωρεί πως αυτό αποτελεί σήμερα πρώτιστη αναγκαιότητα και υποχρέωση, απέναντι στο αντίπαλο μνημονιακό μέτωπο που ήδη συσπειρώνεται.
Στην ομιλία του ανέφερε ότι σε περίπτωση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, το ζητούμενο δεν είναι αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στο κοινό ψηφοδέλτιο, αφού μπορούν να είναι άλλοι, από το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στη Δωδεκάνησο. Τόνισε δε, ότι όπως πολλές φορές έχει πει και κατά το παρελθόν, παραμένει εραστής και όχι επαγγελματίας της πολιτικής.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, δήλωσε ότι θα αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις για την ενότητα και την νίκη του αριστερού, προοδευτικού χώρου στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Αθήνα 20.5.2012
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: