Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Κασσάρα

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, οι υποψήφιοι βουλευτές, που δώσαμε μαζί τη μάχη των εκλογών μέσα από τις γραμμές της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Ιδιαίτερα, απευθύνουμε θερμά ευχαριστήρια σε όλους εκείνους οι οποίοι μας έδωσαν την ψήφο τους, επικροτώντας τον αγώνα μας, παρόλο που συμμετείχαμε σε ένα νέο κόμμα, το οποίο δεν είχε προλάβει να κάνει ευρέως γνωστές τις θέσεις και το πρόγραμμά του.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω:

● Όλες και όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

● Τους συνυποψηφίους μου, Θανάση Μπαράκα, Παναγιώτη Καρίκη, Ουρανία Φυλτζανίδη, Χρήστο Πρασσά, Μανώλη Κόττορο και Λουκά Καραγιάννη, για την εμπιστοσύνη τους και τον αξιοπρεπή όσο και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, όχι ως ανταγωνιστές αλλά ως συναγωνιστές, στην αναζήτηση του κοινού ονείρου. Μπορεί να μην καταφέραμε να φθάσουμε στον τελικό προορισμό, όμως το ταξίδι μας είναι αυτό που άξιζε και μας έδωσε την ξεχωριστή χαρά της επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας.

● Τους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες, για την ακαταπόνητη προσπάθειά τους και την ανιδιοτελή συμπαράστασή τους, σε μια εποχή που η με οιονδήποτε τρόπο εκδήλωση αισθημάτων αλληλεγγύης είναι δύσκολη και γι’ αυτό το λόγο η προσφορά τους αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Αγαπητοί φίλοι,

Ο αγώνας μας ενάντια στις πολιτικές που εξαθλιώνουν το λαό μας, περιορίζουν την εθνική ανεξαρτησία και εκποιούν τη δημόσια περιουσία, θα είναι διαρκής.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα είμαστε πάντα παρόντες στους αγώνες, για την εξασφάλιση της καλύτερης ζωής και ευημερίας των Δωδεκανησίων.


Αθήνα 10.5.2012

Γιώργος Κασσάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: