Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου | Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών Δωδεκανήσου της Κοινωνικής Συμφωνίας

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Παναγιώτης Καρίκης επισκέφθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής & Κοινωνικής Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ) στα Κολύμπια της Ρόδου και συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα του Ιδρύματος και των ιδίων.

Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, εκτός του ότι είναι ακέφαλο, είναι η έλλειψη βοηθητικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και το κούρεμα των καταθέσεων που διέθετε για την εξυπηρέτηση των τρεχουσών λειτουργικών αναγκών. Ο υποψήφιος βουλευτής ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι ήδη η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ έχει καταγγείλει το κούρεμα που έγινε σε όλους τους φορείς και ο βουλευτής Γιώργος Κασσάρας είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Οι υποψήφιοι Θανάσης Μπαράκας και Χρήστος Πρασσάς επισκέφθηκαν το πρωί την Δ.Ο.Υ. της Ρόδου και το βράδυ μαζί με τον Παναγιώτη Καρίκη θα περιοδεύσουν στα Μαριτσά.

Η Ουρανία Φυλτζανίδη συνεχίζει την περιοδεία της στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Λέρο και το απόγευμα της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Δωδεκανήσου και στην δημοσιογράφο Ρένα Βενιανάκη.

Αθήνα 24.4.2012
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: