Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου | Ο Γιώργος Κασσάρας σε Αστυπάλαια, Κω & Κάλυμνο το τριήμερο 6 -8 Απριλίου 2012

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, στα πλαίσια της περιοδείας του στα νησιά, μετέβη την Παρασκευή 6 Απριλίου στην Αστυπάλαια, όπου επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους στο Δημαρχείο του νησιού.

Κυρίαρχο θέμα και των δύο συναντήσεων ήταν η εγκατάλειψη των 1300 κατοίκων της Αστυπάλαιας από το Υπουργείο Υγείας, που για ακόμη μία φορά αθέτησε τις δεσμεύσεις του για αποστολή 2ου γιατρού στο νησί. Η μία και μοναδική γιατρός, που αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας, για τον καθημερινό αγώνα που κάνει, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλύψει τις ανάγκες του νησιού.

Το Σάββατο 7 Απριλίου, ο βουλευτής μετέβη στην Κω, όπου παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιλτιάδη Λογοθέτη για τον Τύπο στα Δωδεκάνησα από το 1848 ως το 2008. Στα πλαίσια της παρουσίασης, συνεχάρη τον κ. Λογοθέτη για το σπουδαίο έργο του και αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζει ο Τύπος στα καλώς και κακώς κείμενα της χώρας μας, χαρακτηρίζοντάς τον ουσιαστικό συμμέτοχο στην εξουσία.

Την Κυριακή 8 Απριλίου, ο Γιώργος Κασσάρας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Καλύμνου για την θρησκευτικοπολιτική Επέτειο του Πετροπολέμου του 1935. Αργότερα, παραχώρησε συνεντεύξεις στο ΑΙΓΑΙΟ TV και στο TV12, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Κατά την επίσκεψή του και στα τρία νησιά, ο Γιώργος Κασσάρας συνάντησε φίλους και συμπατριώτες του και συζήτησε για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, καθώς και για τις θέσεις του νέου πολιτικού κόμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ», του οποίου είναι συνιδρυτής.

Αθήνα, 10.4.2012

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: