Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου | Ο βουλευτής Γ. Κασσάρας σε Ρόδο, Κω και Αθήνα το τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου

Ο βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας μετέβη την Παρασκευή 16.12.2011 στη Ρόδο και μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοτική Κοινότητας Σορωνής Γιάννη Μαρίνο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που απασχολούν την κοινότητα και κυρίως αυτό της αποπεράτωσης του Αθλητικού Κέντρου Αγ. Σουλά «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΣ» (πρόγραμμα «Θησέας»).

Επίσης συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου με τον π. Δήμαρχο Ροδίων Γιώργο Γιαννόπουλο, για να τον συγχαρεί από κοντά για τη θετική έκβαση της υπόθεσης που άδικα τον καταταλαιπώρησε τόσα χρόνια. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Μπάμπης Ευθυμιάδης, Σταύρος Φλαμπουριάρης και Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο βουλευτής μετέβη στην Κω, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Βογιατζή, το Διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Σοροκάκη και άλλους φίλους - στελέχη της Νομαρχιακής και του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω.

Στην Κω επίσης ο βουλευτής συμμετείχε στο διήμερο εορτασμό στη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Σεβαστιανού στο Λινοπότι της Κω, εντός του Στρατοπέδου «Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολογος» (Προστάτης του Στρατοπέδου).

Στο Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και στη θεία λειτουργία της Κυριακής χοροστάτησε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. κ. Ναθαναήλ. Στην εκδήλωση συμμετείχε η μαθητική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τα τοπικά συγκροτήματα των πολιτιστικών μορφωτικών συλλόγων «Θεόκριτος» από το Ζηπάρι και «Απελλής» από το Πυλί της Κω.

Την Κυριακή το απόγευμα, 18.12.2011, ο Γιώργος Κασσάρας επέστρεψε στην Αθήνα και παραβρέθηκε στον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής. Κατά τη διάρκεια της εορτής βραβεύθηκε η πρόεδρος κυρία Μαρία Θεοδωρίδου και το Δ.Σ. του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου- Αθήνας, για την πολυετή και πολύτιμη συνεισφορά τους στη διάδοση της Ελληνικής γλώσσας ανά τον κόσμο.

Παράλληλα συνεργάτες του βουλευτή από Αθήνα και Ρόδο παραβρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στην ημερίδα των ΑμΕΑ στο Ροδίνι και το απόγευμα στη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας Κρητηνίας. Στη συνεδρίαση, η δυναμική και δραστήρια Πρόεδρος Άννα Κορρέ ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Κοινότητα, τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί, καθώς και για τα μείζονα θέματα της περιοχής.

Η Πρόεδρος ζήτησε τη συμπαράσταση και βοήθεια του βουλευτή, και οι συνεργάτες του Γιώργου Κασσάρα, δια της Διευθύντριας του γραφείου του, διαβεβαίωσαν το συμβούλιο ότι θα ενημερώσουν τον βουλευτή και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων του όμορφου χωριού.

ΑΘΗΝΑ 19.12.2011
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος, 16.12.2011: με τον π. Δήμαρχο Ροδίων Γιώργο Γιαννόπουλο

Κως, 17-18.12.2011: στον εορτασμό του Μεγαλομάρτυρος Σεβαστιανού

Αθήνα, 18.12.2011: στην Ένωση Καλυμνίων Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: