Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου | Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας σε Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Καλόλιμνο και Κω

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΠΑΣΟΚ



Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα και της διακοπής των εργασιών της Βουλής, πραγματοποίησε περιοδεία στα νησιά. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε στις 16 Απριλίου την Πάτμο και τους Λειψούς και συναντήθηκε με φίλους και στις 21 Απριλίου, Μ. Πέμπτη, πάλι την Πάτμο όπου παρευρέθη στην τελετή του Ιερού Νιπτήρος.
Τη Μ. Παρασκευή, 22 Απριλίου, μετέβη στη Λέρο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κάλυμνο για Πάσχα.
Το Μ. Σάββατο, για τρίτη συνεχή χρονιά, μαζί με την στρατιωτική ηγεσία της περιοχής και τις τοπικές αρχές μετέβη στην Καλόλιμνο, για την πρώτη Ανάσταση με τα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας. Τη Δευτέρα του Πάσχα περιόδευσε στην Κω.
Μεταξύ των πολλών συναντήσεων και δραστηριοτήτων, ξεχώρισε η συνάντηση με τους φορείς της Καλύμνου, που οργάνωσε με επιτυχία ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Θοδωρής Σεργίου, όπου έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για την εξεύρεση λύσεων στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, παρουσία και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη και του βουλευτή Νίκου Ζωίδη.
Επίσης σημαντική ήταν η άτυπη αλλά ουσιαστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλύμνου- Λέρου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παίσιο, τον πρ. Υπουργό και νυν βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινό, τον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη και γιατρούς του Νοσοκομείου, για προβλήματα του Νοσοκομείου, αλλά και για την εξεύρεση λύσεων στο μείζον πρόβλημα των ναρκωτικών.


ΑΘΗΝΑ 27.4.2011
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΒΟΥΛΗΣ 4, 105 62 ΑΘΗΝΑ 210 3706373 -28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70, 851 00 ΡΟΔΟΣ-ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 852 00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ, kassarasg@yahoo.gr

Στην Καλόλιμνο με τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Σταυλά, τον Καλύμνιο Αντιδήμαρχο του Tarpon Springs Χρυσόστομο Αλαχούζο και τον πρόεδρο των Εφέδρων Παντελή Κουτρούλη

Στην περιφορά του Επιταφίου της Παναγιάς του Κάστρου στη Λέρο με τον Δήμαρχο Μιχ. Κόλλια

Στην Καλόλιμνο με τον Μητροπολίτη Καλύμνου - Λέρου & Αστυπαλαίας

Στην τελετή του Ιερού Νιπτήρος της Πάτμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: