Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου | Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας στην Κάλυμνο το διήμερο 9 & 10 Απριλίου

ΚΑΣΣΑΡΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΠΑΣΟΚ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο, θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, προκειμένου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στον θαυματουργό Άγιο Σάββα τον εν Καλύμνω.

Κατά την παραμονή του στο νησί, θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση και συντονισμός, για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους Καλύμνιους, αλλά κατ’ επέκταση και τους συμπατριώτες της Επαρχίας Καλύμνου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής θα ενημερώσει τον Δήμαρχο για όσα διημείφθησαν στην ευρεία σύσκεψη της 31ης Μαρτίου των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των αντίστοιχων κομματικών οργάνων με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη και κυβερνητικά στελέχη των τομέων Ναυτιλίας, Παιδείας, Υποδομών, Υγείας και Πολιτισμού – Τουρισμού (Υπ. Ι. Διαμαντίδης, Υφ. Χριστοφιλοπούλου, Μαγκριώτης , Βούγιας, Γεν. Γραμματείς και άλλα στελέχη).

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τον βουλευτή για τις ενέργειες και τις συναντήσεις του, τόσο στην Αθήνα όσο και στα νησιά μας, σχετικά με τα ζητήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, του παραεμπορίου και όλων των άλλων ζητημάτων που απασχόλησαν την Δημοτική Αρχή κατά την περίοδο αυτή.

Στην Κάλυμνο επίσης το Σάββατο το πρωί στις 11.30΄, με πρωτοβουλία του βουλευτή και μαθητών του Γ΄Γυμνασίου Καλύμνου (Χώρας), έχει προγραμματισθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στο σχολείο, για να γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές χωρίς προκαθορισμένη ατζέντα, για θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους μαθητές. Το ραντεβού ορίστηκε κατά την επίσκεψη των μαθητών στη Βουλή, όπου και συναντήθηκαν με τον Βουλευτή.

Την Δευτέρα ο Γιώργος Κασσάρας θα βρίσκεται στη Ρόδο.


Αθήνα 7.4.2011
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΒΟΥΛΗΣ 4, 105 62 ΑΘΗΝΑ 210 3706373 -28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70, 851 00 ΡΟΔΟΣ-ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 852 00 ΚΑΛΥΜΝΟΣ, kassarasg@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: