Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Ανανεωμένο και δυναμικό το ΠΑΣΟΚ

...μετά τη μαζική συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, με τη μεγάλη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων του κινήματος, επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τη βούλησή τους να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του Κινήματος.
Απέδειξαν έτσι ότι το ΠΑΣΟΚ, το κατ’ εξοχήν δημοκρατικό και πρωτοπόρο κόμμα της Χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης, δεν φοβάται να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους ενεργούς πολίτες, ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή φίλοι, εφαρμόζοντας έτσι στην πράξη τη συμμετοχική δημοκρατία.
Αυτές τις απλές αλλά τόσο πολύτιμες αξίες δημοκρατίας, εύχομαι οι νεοεκλεγέντες στα όργανα σύντροφοι μας, να τις αξιοποιήσουν και με τη δράση και τις θέσεις τους, για κάθε ζήτημα που απασχολεί τον τόπο μας, να κινητοποιήσουν το σύνολο των πολιτών.
Γιατί οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και είμαι βέβαιος ότι και οι νεοεκλεγέντες, νέοι και νέες, με τη τόλμη και το κέφι τους μπορούν να τους αγκαλιάσουν και να τους εντάξουν στις δραστηριότητες και στους αγώνες του ΠΑΣΟΚ, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της δεξιάς διακυβέρνησης.
Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ όλες και όλους που συμμετείχαν στις διαδικασίες, εκλεγέντες και μη και εύχομαι η ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών να αποτελέσει την αφετηρία της νικηφόρου πορείας του ΠΑΣΟΚ, για το συμφέρον του τόπου μας και της Ελλάδος.

20.5.2008
Γ. ΚΑΣΣΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: