Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Αγαθονήσι ο Γιώργος Κασσάρας

Το Αγαθονήσι επισκέφθηκε την Κυριακή 16.12.2007 ο Γιώργος Κασσάρας.
Κατά την παραμονή του συζήτησε με κατοίκους του νησιού και τον Πρόεδρο της Κοινότητας και συμμαθητή του στο Γυμνάσιο Καλύμνου κ. Ευάγγελο Κόττορο, τα προβλήματα που ταλανίζουν το μικρό μας νησί και κύρια το σοβαρότατο ιδιοκτησιακό πρόβλημα που ταλαιπωρεί για αρκετά χρόνια τους κατοίκους, αλλά και τα προβλήματα συγκοινωνίας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και εκπαίδευσης που τις περισσότερες φορές είναι οι αιτίες που αναγκάζουν τους Αγαθονησιώτες να εγκαταλείπουν το νησί τους.
Η συμπαράσταση του Γιώργου Κασσάρα στην επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων θα είναι αμέριστη, διαρκής και ορατή γιατί το οφείλουμε όλοι σε όσους φυλάττουν Θερμοπύλες.


Φωτο: Με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγαθονησίου κ. Ευάγγελο Κόττορο


Εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Γιάννη Ζίγδη

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 15.12.2007, ο Γιώργος Κασσάρας παραβρέθηκε με συνεργάτες του, στην εκδήλωση που έγινε στη Παλαιά Βουλή στην Αθήνα, για τη συμπλήρωση 10ετίας από το θάνατο του Γιάννη Ζίγδη, του μεγάλου και ασυμβίβαστου πολιτικού της Δωδεκανήσου, με την καθοριστική συμβολή στην μεταπελευθερωτική πορεία της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ανάπτυξης της Δωδεκανήσου αλλά και της Χώρας γενικότερα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών- Πειραιώς και την Πρόεδρό της κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, που διοργάνωσαν την εκδήλωση, καθώς και στους κύριους ομιλητές, π. Πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη και τους π. Υπουργούς κ.κ. Κώστα Σκανδαλίδη και Αριστοτέλη Παυλίδη, για τον τρόπο που προσέγγισαν το έργο και τη ζωή του αείμνηστου Λίνδιου πολιτικού.

Φωτο: από την εκδήλωση για τον Ζίγδη στην Παλιά Βουλή


19.12.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: