Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Συνεχίζει ο Γιώργος Κασσάρας τις περιοδείες του στα νησιά προκειμένου να συναντηθεί με τους πολίτες για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους και να συζητήσει τα τοπικά προβλήματα.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου 6.10.2007, επισκέφθηκε την Τέλενδο και συνομίλησε με όλους τους κατοίκους του μικρού νησιού. Το μεσημέρι παρακάθησε σε γεύμα με Τελένδιους και Καλύμνιους φίλους και συνεργάτες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, που έγινε στο Ξενοδοχείο ‘ΕΛΙΕΣ’ της Καλύμνου, προς τιμήν του Καλύμνιου Καθηγητή Καρδιολογίας πρώην Προέδρου της ΕΚΕ και Προέδρου του Συλλόγου Καλυμνίων Αττικής, κ. Ιωάννη Γιαλαφού. Στην εκδήλωση εκτός των τοπικών αρχών παραβρέθηκαν Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον Καθηγητή Καρδιολογίας, Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) και πρώην Υπουργό κ. Δημήτρη Κρεμαστινό.

Το βράδυ μαζί με τους Δημάρχους Καλυμνίων κ. Γιώργο Ρούσσο και Λινδίων κ. Παλλά Μανώλη, καθώς και αντιπροσωπείες των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο Δήμων, συνδιασκέδασαν με τους εκδρομείς από την Λίνδο. Οι Λίνδιοι, 300 περίπου άτομα, με την ευκαιρία του Σαββατοκύριακου, έχοντας σύμμαχο και τον καλό καιρό πραγματοποίησαν εκδρομή στην Κάλυμνο, όπου μεταξύ άλλων την Κυριακή εκκλησιάστηκαν στο Μοναστήρι του Αγ. Σάββα.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Κασσάρας επισκέφθηκε τη Σύμη όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Παπακαλοδούκα Ελευθέριο, φίλους, ψηφοφόρους και κομματικά στελέχη, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα του νησιού και τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους στις εκλογές.

Τη Δευτέρα το πρωί αναχώρησε για τη Ρόδο όπου θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη.

8.10.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: