Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Γιώργος Κασσάρας την Παρασκευή 7.9.2007 το πρωί, περιόδευσε στις υπηρεσίες της Καλύμνου. Στα πλαίσια της περιοδείας αυτής επισκέφθηκε το Κέντρο Ανοικτής Περίθαλψης Ηλικιωμένων του Δήμου Καλύμνου (Κ.Α.Π.Η.) όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους ηλικιωμένους συμπατριώτες του οι οποίοι με την εμπειρία τους είχαν πολλά να του πουν για την Κάλυμνο και τα προβλήματά τους. Ο Γιώργος Κασσάρας τους διαβεβαίωσε, ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι δίπλα τους αρωγός και συμπαραστάτης. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΙΚΑ Καλύμνου και το Γενικό Νοσοκομείο όπου συζήτησε με το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συνομίλησε με τους ασθενείς. Κατόπιν επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στο Εθνικό Γυμναστήριο Καλύμνου.
Στη συνέχεια παραβρέθηκε και παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλύμνου και ενημερώθηκε εν τάχει για τα οργανωτικά θέματα της ΔΕΥΑΚ και δεσμεύτηκε μετά τις εκλογές να συζητήσουν το θέμα αναλυτικά και να βοηθήσει με τις διοικητικές γνώσεις του, στην καλύτερη οργάνωση της σημαντικής αυτής επιχείρησης του νησιού.
Το απόγευμα, επικεφαλής μελών της Δημοτικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα περιόδευσε στη συνοικία «Βασιλικά».
Τέλος, μαζί με τον αναπληρωτή Έπαρχο Σταυλά Κώστα και τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Κουντούρη Αντώνη παραβρέθηκε στον Εσπερινό της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλύμνου, Λέρου και Αστυπαλαίας, παρουσία πλήθους πιστών.


Φωτο: Ο υποψήφιος κ. Γιώργος Κασσάρας με τον αναπληρωτή Έπαρχο Καλύμνου κ. Κώστα Σταυλά

8.9.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: