Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Γιώργος Κασσάρας την Τετάρτη 5.9.2007 έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό sky και στο δημοσιογράφο Τέρυ Χατζηιώαννου. Στην συζήτηση μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα. Μείζον πρόβλημα, κυρίως για τα μικρά νησιά, κατά τον κ. Κασσάρα αποτελεί το ακτοπλοϊκό. Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι εφικτή η απαίτηση των Δωδεκανησίων «πλοίο κάθε μέρα σε όλα τα νησιά» και δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει για αυτό. Εξίσου σοβαρό ζήτημα, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που μπορεί να επιλυθεί με την παραχώρηση διευκολύνσεων και εκπτώσεων στα τσάρτερς. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα στα σοβαρά θέματα της οικονομίας και πως αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη στην υγεία, την παιδεία, την ακρίβεια και την ανεργία.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσάρας περιόδευσε σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στον οδικό άξονα Ρόδου – Λίνδου.
Επίσης συναντήθηκε και συζήτησε με εργαζόμενους μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.
Το απόγευμα έδωσε συνέντευξη για πολιτικά και τοπικά ζητήματα στον τηλεοπτικό σταθμό ΩΜΕΓΑ και στη συνέχεια δέχθηκε στο γραφείο του φίλους.
Το βράδυ παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον Μίκη Θεοδωράκη του Δήμου Αρχαγγέλου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια μετέβη στο χωριό Σάλακος, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ από το Δήμο Καμείρου και συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

6.9.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: