Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Ο Γιώργος Κασσάρας την Τετάρτη 12.9.2007, επισκέφθηκε τις τράπεζες και υπηρεσίες της Καλύμνου και περιόδευσε στον εμπορικό δρόμο της πόλης. Το απόγευμα συνέχισε την περιοδεία του στη Χώρα Καλύμνου η οποία ολοκληρώθηκε με την ομιλία του στο προαύλιο του Ιερού Ναού της Παναγίας Κεχαριτωμένης.
Μιλώντας σε μεγάλο αριθμό συγχωριανών του ο Γιώργος Κασσάρας τους κάλεσε να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα του νησιού, σε αντίθεση με τη Ν.Δ. που εγκατέλειψε τα νησιά στη μοίρα τους.
Υπάρχουν λύσεις τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και για το ακτοπλοϊκό και για την ανάπτυξη του νησιού, που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ανάδειξης των ιδιαίτερων φυσικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών του νησιού.
Στη συνέχεια κάλεσε τους Καλύμνιους σε συστράτευση, να αφήσουν στην άκρη ό,τι, δήθεν, τους χωρίζει, για να κάνουν το όνειρο δεκαετιών πράξη, εκλέγοντας Καλύμνιο βουλευτή. Οι απανταχού Καλύμνιοι έχουν τη δυνατότητα να εκλέξουν δύο βουλευτές, τόνισε ο Γιώργος Κασσάρας και δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι πρώην Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί σύμβουλοι.

13.9.2007

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: