Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΚΑΣΣΑΡΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο Γιώργος Κασσάρας τη Δευτέρα 10.9.2007, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. στην Κάλυμνο, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Νικήτα Γιαννικουρή. Στην επιχείρηση συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Ρωμανό και τους εργαζόμενους και συζήτησαν για τα προβλήματα της επιχείρησης, όπως είναι η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ανάγκη για ενίσχυση με προσωπικό είναι κατεπείγουσα αφού εκτός από την έλλειψη που ήδη υπάρχει, σύντομα συνταξιοδοτούνται πολλοί υπάλληλοι και θα είναι αδύνατη η λειτουργία της επιχείρησης.
Στη συνέχεια περιόδευσε στην ενορία του Αγ. Χαραλάμπους της Χώρας Καλύμνου και συζήτησε με τους συμπολίτες του.
Το μεσημέρι είχε συνάντηση στο γραφείο του με την Έπαρχο κ. Χρυσούλα Συφουνιού και συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά της Επαρχίας και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Φωτό: Ο υποψήφιος κ. Γιώργος Κασσάρας με την Έπαρχο Καλύμνου κα Χρυσούλα Συφουνιού

Το απόγευμα περιόδευσε στη συνοικία Προδρόμου της Παναγιάς Χώρας Καλύμνου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπατριώτες του.
Το βράδυ συζήτησε με στελέχη, εκλεγμένα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Καλύμνου και με μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Καλύμνου.
Αύριο Τετάρτη στις 8.00 μ.μ. θα μιλήσει στην Παναγιά Χώρας Καλύμνου.

11.9.2007
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: